Imponerende trailer toont McGregors ongelooflijke transformatie Nieuws
Nieuws

Imponerende trailer toont McGregors ongelooflijke transformatie

Imponerende trailer toont McGregors ongelooflijke transformatie

Op 29 juni keert Conor McGregor terug naar de octagon. In aanloop naar UFC 303 is er een korte trailer gelanceerd die hem in de schijnwerpers zet en zijn indrukwekkende fysieke vorm benadrukt.

In juli 2021 nam Conor McGregor het op tegen Dustin Poirier. De strijd eindigde in een nederlaag en een blessure voor de Ier. Sindsdien is de ster in herstel en heeft hij voortdurend zijn verlangen uitgesproken om terug te keren naar de octagon.

Sinds de opnames van TUF 31 heeft Conor McGregor herhaaldelijk zijn wens uitgesproken om Michael Chandler te ontmoeten. Echter, de UFC liet hem lang wachten, tot grote frustratie van de Ier. Uiteindelijk bevestigde Dana White de grote comeback van "The Notorious", want op 29 juni zal hij het tijdens UFC 303 opnemen tegen Michael Chandler.

Kan McGregor Chandler verslaan in zijn comeback gevecht?

Michael Chandler is ervan overtuigd dat hij zijn rivaal zal verslaan, maar Conor McGregor is zeer zelfverzekerd en beweert dat hij "zo fris mogelijk" is:

"Ik ben nauwelijks geraakt. Ik kreeg maar één klap en toen brak mijn been. Dat is alles. Ik heb meer mensen in slaap gesust dan anesthesie. Dus wat betreft fysieke frisheid, ben ik zo fris als mogelijk in deze sport", zegt McGregor.

De ultieme comeback

In iets meer dan twee maanden en bijna drie jaar na zijn laatste verschijning in de kooi, is Conor McGregor fitter dan ooit tevoren. Enkele uren geleden heeft de UFC een 24 seconden durende trailer gelanceerd om hem in het zonnetje te zetten.

In de trailer zien we Conor McGregor heen en weer lopen, verlicht door groen licht als knipoog naar zijn thuisland. Op de achtergrond horen we ook een nummer van de betreurde Sinéad O'Connor, waar de atleet een grote fan van was. Genoeg om de spanning te verhogen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws