🎥 Topvechter Kielholtz zwanger! Stopt ze met vechten of gaat ze door? Nieuws
Nieuws

🎥 Topvechter Kielholtz zwanger! Stopt ze met vechten of gaat ze door?

🎥 Topvechter Kielholtz zwanger! Stopt ze met vechten of gaat ze door?

Toen het nieuws bekend werd dat Denise Kielholtz, een van Nederlands beste vrouwelijke vechters, zwanger is en in november een baby verwacht, rezen er bij fans al snel vragen over haar toekomst in de vechtsport.

Als vrouw van voormalig topkickbokser Hesdy Gerges staat Kielholtz op het punt om haar gezin uit te breiden. In een interview met onze redactie spreekt ze openhartig over haar zwangerschap en haar plannen voor de toekomst.

Zwangerschap belangrijker dan miljoenen kans

Voor Kielholtz is er geen twijfel mogelijk: het nieuws over haar zwangerschap is meer waard dan welk bedrag dan ook. Omdat ze zwanger is, heeft ze zelfs de kans op een grote geldprijs laten liggen door haar gevecht bij PFL, een van de grootste MMA-organisaties, af te zeggen.

Stoppen met vechten is geen optie

Stoppen met vechten is voor Kielholtz geen optie: "Ik zal zeker doorgaan met vechten als de baby er is. Andere vrouwelijke vechters hebben al bewezen dat dit mogelijk is," aldus Kielholtz, die een duidelijke visie heeft op haar toekomst met een groter gezin. Bekijk het interview voor meer informatie over haar plannen en ambities.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws