🎥 MMA-debuut in duigen! Eindigt met 1 seconde knock-out Nieuws
Nieuws

🎥 MMA-debuut in duigen! Eindigt met 1 seconde knock-out

🎥 MMA-debuut in duigen! Eindigt met 1 seconde knock-out

Voor veel vechters is het debuut in het professionele MMA een onvergetelijke avond. Het is een moment dat ze de rest van hun carrière met zich meedragen.

Maar wat geen enkele vechter wil, is verliezen door een vernietigende knock-out. En dat is precies wat er afgelopen weekend gebeurde op het Zweedse toernooi All Stars Night. Tijdens AFN 6 in Solna stonden Dennis Fränberg (1-0) en Josef Al-Zubeidy (0-1) tegenover elkaar.

Perfecte combinatie en bliksemsnelle finish

Voor beide vechters was het hun debuut in het professionele MMA. Voor Al-Zubeidy werd het echter geen avond om met plezier aan terug te denken. Fränberg kwam al meteen sterk uit de startblokken en deelde een loodzware combinatie en een directe stoot uit.

Al-Zubeidy ging direct knock-out en viel bewusteloos op de grond. Fränberg wachtte op de ingreep van de scheidsrechter en deelde geen verdere klappen meer uit. Met deze indrukwekkende knock-out verbeterde de Zweedse vechter zijn MMA-record naar 1-0 en liet hij zijn minder fraaie amateur record (3 overwinningen, 5 nederlagen) achter zich.

De mogelijkheden zijn simpel: of je verliest je eerste gevecht, zoals Cris Cyborg of Amanda Nunes, of je schittert meteen, zoals legende José Aldo.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws