馃帴 | 37.5! Jake Paul schreeuwt Jutta Leerdam over de finish na voorspellen rondetijd Nieuws
Nieuws

馃帴 | 37.5! Jake Paul schreeuwt Jutta Leerdam over de finish na voorspellen rondetijd

馃帴 | 37.5! Jake Paul schreeuwt Jutta Leerdam over de finish na voorspellen rondetijd

Jake Paul was vandaag dan toch aanwezig om zijn Jutta Leerdam te zien schitteren in het Thialf stadion in Heerenveen. Gezeten op de tribune bleek de Amerikaanse bokser een glazenbol te hebben, want hij voorspelde haar rondetijd goed.

De Amerikaanse YouTube ster en bokser zat naast de ouders van Jutta op de tribune om de topschaatster en geliefde te zien schitteren. Gevraagd welke rondetijd Jutta zou halen zei Jake: '37.5'.

Echter na de ronde te hebben uitgereden bleek Jutta uit te komen op 37,53. Een mooi record en Jake had het goed voorspeld. "37.33!! Ik had het goed", schreeuwde Jake enthousiast.

Dat Jake die zelf op 15 december de boksring weer ingaat tegen een nog onbekende tegenstander toch nog even invloog om zijn Jutta te zien winnen, komt als een verrassing. De organisatie vertelde afgelopen week helemaal dol te zijn gebeld door fans en kon alleen maar antwoorden met 'geen idee".

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws