'7.417 Push-ups en geen daglicht!' Andrew Tate spreekt na vrijlating over tijd in de cel Nieuws
Nieuws

'7.417 Push-ups en geen daglicht!' Andrew Tate spreekt na vrijlating over tijd in de cel

'7.417 Push-ups en geen daglicht!' Andrew Tate spreekt na vrijlating over tijd in de cel

Andrew Tate werd samen met zijn broer Tristan gisteravond vrijgelaten uit een Roemeense cel. Wel moeten de broers onder huisarrest hun strafzaak afwachten. Voor het eerst sprak Tate met de pers en zegt geen haat te hebben.

Eenmaal buiten de gevangenis werden Tate en zijn broer opgewacht door de pers. Daar vertelde Tate volledig onschuldig te zijn en vertrouwen te hebben in het rechtssysteem en uiteindelijk niet te worden veroordeeld.

Andrew Tate blijft onschuld volhouden

"Hoe kunnen ze een onschuldig man als mijzelf veroordelen als ik niets heb gedaan. Ik ben onschuldig en geloof in God. De waarheid zal boven komen", zegt Tate buiten de gevangenis. Op de vraag wat het eerste wat hij gaat doen bij thuiskomst zegt Tate te relaxen.

"In de cel deed ik 7.417 Push-ups", zegt Tate die eerder al verklaarde niet veel te kunnen doen. Ook gaf hij aan geen een keer te zijn gelucht. Eenmaal thuis genoot Tate van een heerlijke sigaar.

"Sinds vorig jaar zit ik in een 24-uurs lockdown. Geen dag buiten. Rondjes lopen van een cel van 3 meter zonder elektronica of extern contact. Absolute helderheid van geest. Echte gedachten. Echte plannen. Levendige pijn. Een uur thuis en ik kan mijn telefoon niet uitstaan. Sommige gewoonten zijn hardnekkig. We moeten Shaytan (de duivel. red), verslaan."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws