Aangifte tegen Rico Verhoeven voor vermeende bedreiging tegen ex zakenpartner Nieuws
Nieuws

Aangifte tegen Rico Verhoeven voor vermeende bedreiging tegen ex zakenpartner

Aangifte tegen Rico Verhoeven voor vermeende bedreiging tegen ex zakenpartner

Rico Verhoeven heeft een aanklacht wegens dreiging en mishandeling aan zijn broek, ingediend door Ex zakenpartner Tibor Koppers. deze claimt door Glory Kampioen Verhoeven bedreigd te zijn zijn in Amsterdam, tijdens de opening van de Martial Arts tentoonstelling in het Wereld Museum in Amsterdam op 30 mei.

de Telegraaf komt vandaag met het nieuws naar buiten.

Verhoeven en Koppers gingen in 2022 een samenwerking aan voor het merk High End Nutrition. "Ontzettend trots dat we nu al, pas een halfjaar na de lancering van mijn eigen supplementen merk High End Nutrition, zo'n grote naam aan ons hebben kunnen verbinden", zei Koppers destijds.

Aangifte tegen Rico Verhoeven voor vermeende bedreiging tegen ex zakenpartner
Rico Verhoeven (L) en Tibor Koppers (R) in betere tijden

Deze samenwerking strandde en monde uit in een failliesements aanvraag: 'We hebben het gevoel dat we daadwerkelijk een botte-bijl-tactiek hadden moeten toepassen, maanden geleden,' aldus Verhoeven's manager Karim Erja destijds in Quote.

Advocaat Esther Vroegh bevestigt dat Tibor Koppers, een bekende bodybuilder en zakenman, aangifte heeft gedaan tegen Rico Verhoeven wegens bedreiging. Koppers en Verhoeven waren zakenpartners in High End Nutrition, een voedingssupplementenlijn die failliet ging, wat leidde tot een ruzie over 750.000 euro.

Koppers bleef de pers opzoeken

In de aangifte stelt Koppers dat hij achter de coulissen van een evenement door Verhoeven en Karim Erja op intimiderende wijze werd aangesproken over het faillissement.

Advocaat Vroegh meldt dat de politie beelden en bezoekersnamen van het Tropenmuseum heeft opgevraagd.

Manager Karim Erja ontkent de beschuldigingen en verklaart dat het gesprek met Koppers normaal verliep en niet bedreigend was. Erja beweert dat Koppers de media opzoekt om zijn imago te verbeteren en overweegt juridische stappen tegen hem.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws