🎥 Acteur Jake Gyllenhaal slaat UFC-vechter knock-out in overvolle T-Mobile Arena Nieuws
Nieuws

🎥 Acteur Jake Gyllenhaal slaat UFC-vechter knock-out in overvolle T-Mobile Arena

🎥 Acteur Jake Gyllenhaal slaat UFC-vechter knock-out in overvolle T-Mobile Arena

Eerder vandaag stond Jake Gyllenhaal in de UFC Octagon in Las Vegas om een MMA-scène op te nemen voor de aankomende remake van de film Road House.

Vorig jaar werd bekendgemaakt dat Gyllenhaal samenwerkte met UFC-ster Conor McGregor voor de remake van de klassieker uit 1989 'Road House'. De originele 'Road House' had Patrick Swayze, Kelly Lynch en Sam Elliott.

De remake heeft Jake Gyllenhaal in de hoofdrol als een voormalige UFC-vechter die een baan als uitsmijter krijgt in een ruige kroeg in de Florida Keys. Gyllenhaal nam vrijdag ook al deel aan de ceremoniële wegingen van UFC 285. Vandaag stapte hij de Octagon in een uitverkochte zaal in T-Mobile Arena. Aan de andere kant van het kooi stond de voormalige UFC-vechter Jay Hieron.

Na een aantal ronden ging Gyllenhaal als winnaar uit de strijd. Zijn opofferingen zijn niet voor niets geweest, want met succes heeft hij een spectaculaire en onvergetelijke scène voor de remake van Road House opgenomen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws