Nieuws

Alex Pereira traint met oud-vijand voor UFC 307 titelgevecht

De Braziliaanse superster Alex 'Poatan' Pereira bereidt zich voor op zijn derde wereldtitelgevecht van 2024, dit keer tegen de ervaren uitdager Khalil Rountree Jr. Het gevecht vindt plaats op hoogte in Salt Lake City, Utah. En om niets aan het toeval over te laten vliegt hij oud-vijand Sean Strickland in.

Voor UFC 307, gepland op zaterdag 5 oktober in Salt Lake City, Utah, zal Alex Pereira zijn licht-zwaargewicht titel verdedigen tegen de populaire uitdager Khalil Rountree Jr. in het hoofdgevecht van de avond.

Alex Pereira traint samen met Sean Strickland voor UFC 307 titelgevecht

Om zich aan te passen aan de omstandigheden op hoogte – Salt Lake City ligt ongeveer 1.300 meter boven zeeniveau – is Pereira al aanwezig in Utah. Hij gaf toe dat de training op deze hoogte uitdagend was.

"Wat is er mensen, we zijn vandaag hier in Salt Lake City, productieve dag, toch Glover?" verklaarde Pereira in de laatste aflevering van zijn UFC 307 Fight Camp YouTube-serie.

"We hadden twee trainingen, we trainden vandaag om 11 uur en trainden anderhalf uur, het is zwaar op deze hoogte... We hebben het hier één keer eerder gedaan toen ik vocht tegen [Jan] Blachowicz – dat was twee weken, nu is het drie weken, dus ik denk dat het deze keer beter zal zijn qua timing."

Sean Strickland voegt zich bij het team van Alex Pereira

Gezien de uitdaging van vechten op deze hoogte, is Pereira blij met het feit dat hij een groot en ervaren team achter zich heeft staan. Volgende week zal een bekend gezicht zich bij dat team voegen.

"We hebben een goed team: Glover [Teixeira], Plinio [Cruz], Yousri [Belgaroui], Cesinha [Cesar Almeida], en Sean Strickland zal volgende week hier bij ons zijn... Het hele team is hier, ik ben erg blij en enthousiast. Met al deze voorbereiding is het voor mij heel goed om hier drie weken eerder te komen."

Pereira en Strickland stonden voor het eerst tegenover elkaar in juli 2022, waar Poatan een brute knock-out in de eerste ronde scoorde. Sindsdien zijn de twee ogenschijnlijk goede vrienden geworden, en er zijn meerdere video's gedeeld waarin de supersterren met elkaar sparren in Las Vegas.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws