Anthony Joshua neemt cruciaal besluit na knock-out verlies tegen Dubois Nieuws
Nieuws

Anthony Joshua neemt cruciaal besluit na knock-out verlies tegen Dubois

Anthony Joshua neemt cruciaal besluit na knock-out verlies tegen Dubois

Anthony Joshua heeft voor het eerst gesproken over zijn pijnlijke nederlaag tegen Daniel Dubois, en hij hield zich niet in. In een openhartige video bedankt hij zijn fans voor hun steun en vertelt hij hoe zwaar het verlies hem viel.

Toch blijft hij strijdbaar. "Ja, het was een klap, maar ik ben nog lang niet klaar," zegt hij met overtuiging. Joshua kijkt alweer vooruit en is vastbesloten om sterker terug te komen.

Terugblikken op hoogte- en dieptepunten in zijn carrière

Joshua keek ook terug op zijn carrière van de afgelopen elf jaar. "Als ik nu naar alles kijk wat ik heb meegemaakt, wauw, wat een rit," vertelt hij. Hij heeft grote overwinningen behaald, maar ook nederlagen geïncasseerd.

Voor hem is dit verlies tegen Dubois niet meer dan een hobbel op de weg. "Dit is niet het einde," zegt hij. "Er komt nog veel meer."

De kracht komt van binnen: Joshua's mindset na het verlies

Voor Joshua draait het niet alleen om fysieke kracht in de ring. Hij benadrukt dat je mentale kracht net zo belangrijk is. "De echte strijd gebeurt vanbinnen," zegt hij. Volgens hem moet de motivatie om door te gaan uit jezelf komen.

"Je kunt niet altijd rekenen op anderen, je moet het zelf willen," legt hij uit. Hoewel de nederlaag tegen Dubois nog vers is, ziet Joshua het vooral als een kans om weer op te bouwen. "Dit is pas het begin van een nieuw hoofdstuk," zegt hij vol vertrouwen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws