Nieuws

Badr Hari en Mobicep: 'Waarom hun samenwerking stopte'

In een openhartig gesprek met NandoLeaks onthulde Mobicep, de populaire fitness influencer, hoe hij werd geconfronteerd met een golf van haatreacties na het viraal gaan van een video waarin zijn Lamborghini weggesleept werd.

Mobicep geeft aan dat hij de video nooit had geplaatst als hij had geweten hoeveel negativiteit het zou opleveren. De influencer vertelt hoe hij werd overladen met racistische opmerkingen en persoonlijke aanvallen, wat hem diep raakte en hem zelfs nachtenlang wakker hield.

Stoppen van samenwerking met Badr Hari en toekomstplannen

Naast de virale video spreekt Mobicep ook over het stoppen van zijn samenwerking met Badr Hari. Hij geeft aan dat het moeilijk was om de juiste mensen te vinden die hem naar een hoger niveau konden tillen.

Ondanks zijn investeringen en inzet, bleken veel beloften loze woorden en voelde hij zich vaak in de steek gelaten. Toch blijft hij vastberaden om door te gaan en zich te richten op nieuwe projecten, zoals zijn theatershow en de verdere ontwikkeling van zijn onderneming MB Nutrition.

Het geheim achter succes en motivatie

Mobicep deelt ook zijn geheim voor succes en motivatie. Hij benadrukt het belang van hard werken, consistentie en het omringen met de juiste mensen.

Voor Mobicep is het belangrijk om een goed voorbeeld te zijn voor zijn kinderen en hen te laten zien dat alles mogelijk is als je er echt voor gaat. Ondanks de obstakels blijft hij positief en vastberaden om zijn doelen te bereiken, en hij hoopt anderen te inspireren hetzelfde te doen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws