Bahram Rajabzadeh waarschuwt Glory: 'Dit is nog maar het begin' Nieuws
Nieuws

Bahram Rajabzadeh waarschuwt Glory: 'Dit is nog maar het begin'

Bahram Rajabzadeh waarschuwt Glory: 'Dit is nog maar het begin'

Afgelopen weekend vond Glory 95 plaats in Zagreb, een avond vol spanning en krachtige gevechten. Voor Bahram Rajabzadeh had deze avond echter een bittere nasmaak. Hij verloor niet alleen zijn gevecht tegen de Nederlander Levi Rigters, maar zag daarmee ook zijn kans op een titelgevecht tegen kampioen Rico Verhoeven op 7 december tijdens Collision 7 in rook opgaan.

Vandaag komt Rajabzadeh met een duidelijke boodschap die hij via Instagram deelt. De nederlaag kwam hard aan bij zowel Rajabzadeh als zijn fans, die hoopten op een glorieuze doorbraak in de wereld van het kickboksen.

Hoofdwond doet gevecht kantelen: Bahram Rajabzadeh's nederlaag

Het gevecht tussen Bahram Rajabzadeh en Levi Rigters was in volle gang toen een welgeplaatste knie van Rigters Rajabzadeh op het hoofd trof. De impact was zo ernstig dat de scheidsrechter genoodzaakt was het gevecht te stoppen vanwege een gevaarlijke hoofdwond bij Rajabzadeh. De teleurstelling was voelbaar, niet alleen vanwege het einde van het gevecht, maar vooral omdat hiermee ook zijn felbegeerde kans op een titelgevecht tegen Rico Verhoeven verloren ging.

Bahram Rajabzadeh waarschuwt Glory: 'Dit is nog maar het begin'

Rajabzadeh's droom van een titelgevecht met Rico Verhoeven voorbij

De nederlaag tegen Levi Rigters betekende dat Bahram Rajabzadeh niet de kans krijgt om op 7 december tijdens Collision 7 te strijden voor de Glory-zwaargewichttitel. Deze kans zou hem tegenover kickbokslegende Rico Verhoeven hebben geplaatst, een droomgevecht waar veel fans naar uitkeken. Het verlies kwam dan ook extra hard aan, vooral omdat Rajabzadeh dit als een cruciaal moment in zijn carrière zag. De weg naar de top is echter nog niet voorbij, zoals blijkt uit zijn vastberadenheid om terug te keren in de ring.

Bahram Rajabzadeh met duidelijke boodschap: "Mijn terugkomst zal heftig zijn"

Ondanks het verlies en de fysieke schade blijft Bahram Rajabzadeh strijdlustig. Via sociale media richtte hij zich direct tot Glory Kickboxing met een veelzeggende boodschap: "Mijn terugkomst zal heftig zijn." Deze woorden tonen zijn vastberadenheid om sterker dan ooit terug te keren en zijn dromen na te jagen. Hoewel de kans op een gevecht tegen Rico Verhoeven voorlopig is verdwenen, heeft Rajabzadeh duidelijk gemaakt dat hij niet van plan is om op te geven.

2 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws