馃帴 Bekende MMA-vechter geeft bruidegom pak slaag! 'Van je vrienden moet je het hebben' Nieuws
Nieuws

馃帴 Bekende MMA-vechter geeft bruidegom pak slaag! 'Van je vrienden moet je het hebben'

馃帴 Bekende MMA-vechter geeft bruidegom pak slaag! 'Van je vrienden moet je het hebben'

Vaso Bako膷evi膰 de bekende MMA-vechter uit Montenegro kreeg het verzoek voor een wel heel bizar vrijgezellen feestje. Hij kon 3.000 verdienen door de aanstaande bruidegom een pak slaag te geven.

Een groep vrienden uit Zweden kwam namelijk naar Belgrado, waar Bako膷evi膰 woont, met maar 茅茅n doel: een gevecht regelen voor hun vriend die binnenkort gaat trouwen. In plaats van een klassiek vrijgezellenfeest vocht de aanstaande bruidegom met een van de populairste strijders van de Balkan, die 3.000 euro verdiende voor het optreden.

"Een pluim voor de man. Hij heeft nooit gevochten in zijn leven, en hij wist niet eens wat hem te wachten stond. Toen hij het zag, zei hij gewoon "oh nee". Een pluim voor zijn moed. We gaven hem handschoenen, ik was niet van plan hem pijn te doen. Hij was best sterk", zei Bako膷evi膰 en voegde eraan toe:

MMA-vechter krijgt bizar verzoek

"Misschien heeft hij me 茅茅n of twee keer geslagen. Als je vecht tegen een man die geen vechter is en je gooit hem op de grond, grijpen ze je vast. Dat is wat we een doodskramp noemen. Er is zoveel stress en angst. Dit is het snelst verdiende paar duizend in mijn leven," concludeerde hij.

In zijn carri猫re tot nu toe heeft Bako膷evi膰 42 overwinningen behaald met 23 nederlagen en 茅茅n gelijkspel. En is dus te boeken voor je vrijgezellen feest.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws