Bekende MMA-vechter oog in oog met gevaarlijk reptiel: 'Niet de eerste keer' Nieuws
Nieuws

Bekende MMA-vechter oog in oog met gevaarlijk reptiel: 'Niet de eerste keer'

Bekende MMA-vechter oog in oog met gevaarlijk reptiel: 'Niet de eerste keer'

Een bizarre video toont hoe een man op blote voeten een alligator aanpakt die een brandweergarage in Florida is binnengedrongen. De man in kwestie is niemand minder dan Mike Dragich, een professioneel MMA-vechter, alligatorvanger en oorlogsveteraan.

Het incident vond plaats op 15 juli en werd vastgelegd door Dragich zelf. De alligator had zijn oorspronkelijke vijver verlaten en probeerde stadswerkers tegen te houden bij het controleren van een meter.

Vervolgens zocht het dier zijn toevlucht in brandweerkazerne 31, waar het volgens Dragich "voor wat vermaak zorgde".

MMA-vechter en alligatorvanger in actie

In de video is te zien hoe Dragich de alligator achterna zit door de brandweerkazerne, waarbij hij onderweg zijn schoenen verliest. Het reptiel probeert hem meerdere keren te bijten, maar Dragich weet het dier uiteindelijk te vangen met een vangstok.

Een brandweerman plakt vervolgens de bek van de alligator dicht.

Niet de eerste ontmoeting met een alligator

Dit is niet de eerste keer dat Dragich opmerkelijk nieuws maakt met zijn omgang met alligators. In april werd hij tijdens een hockeywedstrijd gebeld om een alligator te vangen midden op een drukke weg, zonder enige hulpmiddelen. Ook toen was hij op blote voeten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws