πŸŽ₯ Bokser draait door! Trapt tegenstander in zijn ballen, diskwalificatie Nieuws
Nieuws

πŸŽ₯ Bokser draait door! Trapt tegenstander in zijn ballen, diskwalificatie

πŸŽ₯ Bokser draait door! Trapt tegenstander in zijn ballen, diskwalificatie

In een chaotisch en meedogenloos gevecht tijdens het Alles Oder Nichts evenement gisterenavond in Ludwigshafen, Duitsland, heeft Mohamad Mardenli (11-0, 10 KO's) de overwinning en de vacante IBO Mediterranean licht zwaargewicht titel bemachtigd via diskwalificatie.

Muhammad Oguzhan Arifogullari (14-7) begon het gevecht sterk, maar liet zich al snel meeslepen door zijn emoties. In de vierde ronde beging hij meerdere overtredingen, waaronder illegale stoten naar het achterhoofd en herhaalde waarschuwingen van de scheidsrechter negeerde.

Onacceptabel gedrag leidt tot diskwalificatie

Het dieptepunt kwam toen Oguzhan, na het horen van de bel die het einde van de ronde aangaf, onverwachts op Mardenli sprong en hem in zijn balzak trapte. De pijn was duidelijk zichtbaar bij Mardenli.

De scheidsrechter had geen andere keuze dan Oguzhan te diskwalificeren voor zijn onacceptabele en onsportief gedrag. Mardenli, ondanks de pijnlijke klap, werd uitgeroepen tot winnaar en nieuwe IBO Mediterranean licht zwaargewicht kampioen.

De woede van Oguzhan was nog niet voorbij. Na de diskwalificatie viel hij Mardenli aan terwijl deze in zijn hoek stond. Beveiligers moesten ingrijpen om de twee vechters te scheiden.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws