Boksicoon Ebanie Bridges laat OnlyFans ontploffen: 'Totaal bloot' Nieuws
Nieuws

Boksicoon Ebanie Bridges laat OnlyFans ontploffen: 'Totaal bloot'

Boksicoon Ebanie Bridges laat OnlyFans ontploffen: 'Totaal bloot'

Ebanie Bridges is niet zomaar een bokser. Ze is een van de meest besproken vrouwelijke vechters van de laatste jaren. Niet alleen omdat ze haar tegenstanders uit de ring mept. Ook omdat ze een gewaagde stap zette door op OnlyFans actief te worden.

Hiermee was ze een van de eerste vrouwelijke vechtsporters die haar fans een kijkje achter de schermen gaf – en het leverde haar bakken vol aandacht op. Zeker omdat zij volgens meegluurders totaal bloot gaat.

Van de boksring naar OnlyFans

Bridges heeft haar faam niet alleen te danken aan haar talent in de ring. Ze besloot een stap verder te gaan en haar persoonlijkheid te laten zien op een platform waar dat niet zo gebruikelijk is voor atleten. Haar keuze om op OnlyFans actief te worden, werd een instant gespreksonderwerp.

Voor sommigen was het een gedurfde, verfrissende stap, terwijl anderen het controversieel vonden. Toch is Bridges altijd zichzelf gebleven en heeft ze geen spijt van haar keuze. "Ik doe wat ik leuk vind, en als mijn fans dat waarderen, is dat een win-win," aldus Bridges.

Succes in twee werelden

In de boksring blijft Bridges een geduchte tegenstander. Ze heeft meerdere titels op haar naam staan en laat zien dat ze zowel op sportief als zakelijk gebied alles onder controle heeft. Buiten de ring weet ze haar platform te gebruiken om dichter bij haar fans te komen. Dat levert haar niet alleen financiële voordelen op maar ook nog eens een bredere fanbase.

Ze weet haar rol als atleet en social media-persoonlijkheid perfect te combineren. Wat voor haar begon als een extra manier om zichzelf te promoten, is uitgegroeid tot een serieus businessmodel waarin ze haar carrière verder uitbouwt. Eh oh ja voor we het vergeten. Ebanie was voordat zij haar lichaam met inkt liet versieren ook nog eens een begenadigd kickbokser.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws