BREAKING! Oleksandr Usyk opgepakt op luchthaven Krakau in Polen Nieuws
Nieuws

BREAKING! Oleksandr Usyk opgepakt op luchthaven Krakau in Polen

BREAKING! Oleksandr Usyk opgepakt op luchthaven Krakau in Polen

Oleksandr Usyk, de bekende wereldkampioen boksen is vanavond opgepakt op de luchthaven van Krakau Polen. Wat er precies aan de hand is blijft nog een raadsel. De Oekraiënse autoriteiten zijn druk bezig om uit te zoeken wat er precies is gebeurd.

Het nieuws over Usyk’s aanhouding kwam via een onverwachte bron: de Oekraïense politicus en Olympisch kampioen Zhan Beleniuk. Hij liet via sociale media weten dat Usyk was gearresteerd op de luchthaven van Krakau. Maar verder hield hij zijn mond dicht. Niemand weet nog precies waarom Usyk vastzit, en dat voedt alleen maar de geruchten.

Gevecht met Fury gepland op 21 december

Het arrestatie-nieuws komt op een bijzonder slecht moment voor Usyk. Over een paar maanden op 21 december zou hij weer de ring instappen voor zijn tweede gevecht tegen Tyson Fury.

Dit is een rematch waar de fans reikhalzend naar uitkijken. Vooral omdat er maar liefst drie zwaargewicht titels op het spel staan. Met zijn arrestatie is het maar de vraag of dit grote gevecht nog wel doorgaat zoals gepland.

Usyk’s trainingskamp abrupt verstoord

En dat is nog niet alles. Usyk had net zijn trainingskamp aangekondigd als voorbereiding op de clash met Fury. Hij leek er helemaal klaar voor, maar met deze plotselinge aanhouding kan zijn hele planning in de war raken.

Het roept meteen vragen op: hoe gaat dit zijn voorbereiding beïnvloeden? En zal hij op tijd klaar zijn om zijn titels te verdedigen?

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws