Chaos! UFC-sterren Diaz en Masvidal persmoment loopt zwaar uit de hand Nieuws
Nieuws

Chaos! UFC-sterren Diaz en Masvidal persmoment loopt zwaar uit de hand

Chaos! UFC-sterren Diaz en Masvidal persmoment loopt zwaar uit de hand

De geplande bokswedstrijd tussen Nate Diaz en Jorge Masvidal op 6 juli krijgt een bizarre wensing. Tijdens de persconferentie in Anaheim Californië liep Diaz plotseling weg wat resulteerde in een chaotische vechtpartij tussen de entourages van beide vechters.

Dit is de tweede keer dat de MMA-sterren Diaz en Masvidal de degens kruisen. Hun eerste ontmoeting vond plaats in de UFC-kooi tijdens UFC 244 in november 2019. In dat gevecht dat bekend stond als de "BMF"-titelstrijd Baddest Mother Fucker versloeg Masvidal Diaz via doktersstoppage in de derde ronde.

Opnieuw tegenover elkaar: Van UFC naar Boksring

Sindsdien hebben beide vechters hun weg naar lucratieve gevechten vervolgd. Masvidal daagde Kamaru Usman twee keer uit voor de UFC-welterweight titel, maar verloor beide keren. Na nederlagen tegen Colby Covington en Gilbert Burns kondigde Masvidal in zijn thuisstad Miami zijn pensioen aan.

De persconferentie voorafgaand aan hun bokswedstrijd leek bedoeld om de spanning op te bouwen. Echter, de situatie escaleerde plotseling toen Diaz onverwachts wegliep. De reden voor zijn vertrek is onbekend, maar het zorgde voor chaos onder de aanwezigen.

Spanningen lopen hoog op tijdens persconferentie

Volgens beelden op social media ontstond er onmiddellijk een vechtpartij tussen de entourage van beide vechters. Stoelen werden door de lucht gegooid en er vielen klappen. Security was genoodzaakt in te grijpen om de gemoederen te bedaren.

Gevolgen voor de bokswedstrijd?

Het is onduidelijk of dit incident gevolgen zal hebben voor de geplande bokswedstrijd op 6 juli. Beide vechters hebben zich nog niet uitgelaten over de gebeurtenissen.

Het is echter wel duidelijk dat de spanningen tussen Diaz en Masvidal hoog oplopen. De vechtpartij tijdens de persconferentie is een teken dat de rivaliteit tussen de twee vechters nog springlevend is.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws