Nieuws

Cocaïnehoofd: UFC-ster McGregor onder vuur na Anthony Joshua uitspraken

Conor McGregor heeft zichzelf opnieuw in de schijnwerpers gezet, maar dit keer niet op een positieve manier. Tijdens een recent interview sprak de Ierse vechter zijn steun uit voor Anthony Joshua, die na zijn knock-out nederlaag tegen Daniel Dubois te maken kreeg met oproepen om met pensioen te gaan.

McGregor verdedigde Joshua fel, maar fans reageerden allesbehalve vriendelijk op zijn opmerkingen. Op sociale media werd McGregor uitgemaakt voor een "cocaïnehoofd", vooral na zijn harde woorden richting critici van Joshua.

McGregor verdedigt Joshua en zegt dat fans hun grote mond moeten houden

McGregor schoot uit zijn slof en haalde in het interview uit naar de critici van Anthony Joshua. Hij noemde de negatieve reacties op Joshua’s verlies onterecht en vond dat fans hun "grote bek" moesten houden. "Joshua is een legende, en die blijft hij," zei McGregor vol overtuiging. Hij gelooft dat Joshua nog steeds een weg terug kan vinden naar de top, ondanks de zware klappen die hij heeft geïncasseerd. Maar de uitlatingen van McGregor vielen niet goed bij het publiek, die op sociale media keihard terugsloegen.

Fans lachen McGregor uit en noemen hem een "cocaïnehoofd" op social media

Het duurde niet lang voordat McGregor's uitspraken viral gingen, maar de reacties waren niet zoals hij misschien had gehoopt. Fans barstten in lachen uit en maakten McGregor belachelijk voor zijn felle verdediging van Joshua en zijn harde woorden richting hen. "Hij klinkt alsof hij nog steeds aan de coke zit," was een van de vele reacties die McGregor kreeg. Andere opmerkingen waren nog harder: "Dit komt van een gast die niet eens een gevecht kan winnen zonder zich belachelijk te maken," schreef een fan op Twitter.

Ondanks de kritiek blijft McGregor bij zijn standpunt dat Joshua nog steeds een toekomst heeft in het boksen en dat verliezen nu eenmaal bij de sport hoort.

McGregor ziet toekomst voor Joshua ondanks zware klappen

Tijdens het interview benadrukte McGregor dat Joshua veerkracht toonde, zelfs nadat hij door Dubois meerdere malen tegen het canvas werd gewerkt. "Hij vocht terug, dat is wat telt," zei McGregor. Volgens hem gaat het erom dat je blijft opstaan en leert van je fouten. "De carrière van Joshua is nog lang niet voorbij," voegde hij eraan toe. McGregor blijft geloven dat Joshua nog steeds een grote comeback kan maken, maar voor veel fans is de geloofwaardigheid van McGregor’s woorden door zijn eigen uitspattingen in twijfel getrokken.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws