Comeback Conor McGregor: UFC-baas geeft dikke hint Nieuws
Nieuws

Comeback Conor McGregor: UFC-baas geeft dikke hint

Comeback Conor McGregor: UFC-baas geeft dikke hint

UFC CEO Dana White zorgde voor opschudding tijdens een Instagram Live sessie gisteravond, waarin een kijker vroeg naar Conor McGregor’s terugkeer naar de Octagon. White’s reactie liet weinig aan de verbeelding over: er is nieuws op komst.

McGregor zou oorspronkelijk zijn terugkeer maken tegen Michael Chandler tijdens UFC 303 eerder deze zomer. Enkele weken voor het evenement trok McGregor zich terug vanwege een teenblessure. Waardoor zijn terugkeer voor onbepaalde tijd werd uitgesteld.

McGregor mikt op UFC 310 ondanks eerdere terugtrekking

McGregor heeft publiekelijk opgeroepen om te vechten tijdens UFC 310 op 7 december. Hoewel de Chandler-wedstrijd de meest waarschijnlijke optie lijkt voor McGregor’s volgende tegenstander, hebben beide kampen cryptische berichten op sociale media gedeeld die de onzekerheid vergroten.

White heeft eerder aangegeven dat McGregor’s comeback niet besproken wordt totdat hij medisch is goedgekeurd om te vechten. De twee zakenpartners spraken kort met elkaar tijdens een Harley Davidson treffen in Sturgis, South Dakota.

Tijdens een Instagram Live sessie op gisteravond, die voornamelijk bedoeld was om het Power Slap’s Road to the Title programma te promoten, onthulde White dat er binnenkort McGregor-nieuws aankomt. McGregor reageerde zelf via Twitter op het nieuws.

Meer grote aankondigingen in aantocht

Naast de teaser over McGregor liet White ook doorschemeren dat er nieuws aankomt over Michael Chandler, Charles Oliveira en Max Holloway. Opmerkelijk genoeg is Holloway al geboekt voor een titelgevecht in het vedergewicht tegen Ilia Topuria in oktober.

Sinds het afblazen van UFC 303 zijn de details over McGregor’s mogelijke terugkeer in de UFC zorgvuldig geheimgehouden. White’s Instagram Live sessie biedt de fans het eerste concrete teken van een mogelijke comeback.

McGregor heeft niet meer gevochten sinds hij zijn been brak tegen Dustin Poirier tijdens UFC 264. Het is een lange weg terug naar de Octagon voor McGregor, na zijn rol als coach tegenover Chandler in The Ultimate Fighter 31.

McGregor hoopt zijn recente neerwaartse spiraal van drie nederlagen in zijn laatste vier gevechten te doorbreken. Zijn laatste overwinning dateert van UFC 246, waar hij Donald Cerrone versloeg.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws