Conor McGregor: '99% van de UFC-vechters wil niet meer knokken' Nieuws
Nieuws

Conor McGregor: '99% van de UFC-vechters wil niet meer knokken'

Conor McGregor: '99% van de UFC-vechters wil niet meer knokken'

Conor McGregor, een van de rijken en beroemdheden, heeft nooit geschroomd om zijn rijke en extravagante levensstijl te tonen. De vader van drie wordt vaak afgebeeld met zijn vloot van luxe auto's, zijn Lamborghini-jacht of tijdens weelderige vakanties.

UFC-ster Conor McGregor's inkomsten komen uit verschillende bronnen, waaronder zijn UFC-carrière en diverse succesvolle zakelijke ondernemingen. Volgens de laatste schattingen bedraagt zijn nettowaarde in 2023 $200 miljoen, maar McGregor beweert dat hij op weg is naar $1 miljard.

McGregor's gedurfde uitspraak

McGregor deed zijn gewaagde uitspraak oorspronkelijk in 2021, en onlangs plaatste hij op 'X' (voorheen Twitter), een foto met titelriemen in de hand, waarbij hij verklaarde: "Als je 99% van de vechters een weeksalaris van mijn nettowaarde zou geven, zou je ze nooit meer zien knokken."

Conor McGregor, wellicht een van de grootste namen in de geschiedenis van de UFC, is de eerste dubbel kampioen van de organisatie, met titels in het vedergewicht en lichtgewicht. De 35-jarige heeft niet meer gevochten in de Octagon sinds juli 2021 tijdens UFC 264, waar hij werd verslagen door TKO door Dustin Poirier.

McGregor's toekomst in de UFC

Het laatste nieuws is dat McGregor in 2024 weer de kooi zal betreden om TUF-coach Michael Chandler (23-8 MMA) te ontmoeten in een nog te bepalen (lichtgewicht/middengewicht) gevecht. De UFC heeft nog geen definitieve datum, tijd en locatie aangekondigd.

Het doet je afvragen waarom de steenrijke Ier überhaupt nog de UFC-vechtkooi in zou willen stappen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws