Conor McGregor aangepakt door rechter: 'Zware straf' Nieuws
Nieuws

Conor McGregor aangepakt door rechter: 'Zware straf'

Conor McGregor aangepakt door rechter: 'Zware straf'

Conor McGregor heeft een gevangenisstraf weten te ontlopen voor een gevaarlijk rijincident uit 2022. De Ierse MMA-ster werd in maart van dat jaar gearresteerd en zijn auto in beslag genomen nadat hij was gestopt voor gevaarlijk rijgedrag. McGregor zou door rood licht zijn gereden en met hoge snelheid door het verkeer zijn gesneld, waarbij hij bijna een ongeluk veroorzaakte.

Gisteren wist "The Notorious" de zaak met de autoriteiten te regelen. Hij kreeg een voorwaardelijke gevangenisstraf van vijf maanden opgelegd, mits hij een boete van €5.000 betaalt en zich twee jaar lang goed gedraagt. Daarnaast kreeg McGregor een rijverbod van twee jaar. Waarvan McGregor aangeeft deze zwaar te vinden nu hij niet meer in zijn dure sportwagens kan rondrijden.

McGregor Ontkomt aan Celstraf met Strenge Voorwaarden

Hoewel McGregor ook voor andere verkeersovertredingen werd aangeklaagd, zoals rijden zonder verzekering en zonder rijbewijs, werden deze later ingetrokken nadat hij de vereiste documenten had overlegd.

Dit is niet het eerste rijincident voor McGregor. In 2018 kreeg hij al een rijverbod van zes maanden en een boete van €1.000 voor snelheidsovertredingen. Later bleek dat McGregor nog meer verkeersovertredingen op zijn naam had staan.

Rijgeschiedenis McGregor Niet Onvervuild

De rechter noemde de eerdere overtredingen van McGregor "op zijn zachtst gezegd opmerkelijk" en overwoog een gevangenisstraf voor het "schokkende gedrag" van de Ierse superster. Uiteindelijk besloot de rechter tot een andere straf.

McGregor maakte zijn laatste UFC-optreden in 2021, waar hij zijn been brak tijdens een gevecht met Dustin Poirier. Hij zou dit jaar terugkeren in de octagon, maar een teenblessure dwong hem tot uitstel. McGregor hoopt nu nog voor het einde van het jaar te kunnen vechten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws