Conor McGregor en Jake Gyllenhaal woedend! 'Zware tegenvaller voor UFC-ster' Nieuws
Nieuws

Conor McGregor en Jake Gyllenhaal woedend! 'Zware tegenvaller voor UFC-ster'

Conor McGregor en Jake Gyllenhaal woedend! 'Zware tegenvaller voor UFC-ster'

Conor McGregor's filmdebuut in 'Road House' gaat direct naar digitale release, en grote release in de bisocopen wordt hiermee overgeslagen. Dit tot woede van de Ier en mede hoofdrolspeler, Jake Gyllenhaal.

Voormalig UFC-lichtgewichtkampioen Conor McGregor, die ook goud won in de 145-pondsklasse, zal schitteren in de aankomende remake van 'Road House' naast Hollywood-veteraan Jake Gyllenhaal. Maar MMA-fans en nieuwsgierige bioscoopgangers die uitkeken naar het zien van de gespierde Ier op het grote scherm, zullen teleurgesteld zijn te horen dat 'Notorious' en zijn collega's de bioscopen overslaan voor een directe digitale release op Amazon Prime.

Volgens een bericht van Variety heeft de door Doug Liman geregisseerde film meerdere obstakels ondervonden. Niet alleen werd de productie onderbroken door de recente SAG-AFTRA-staking, maar langdurige Hollywood-producent Joel Silver - een van de namen achter de klassieker uit 1989 met Patrick Swayze - zou uit het project zijn gezet wegens 'verbale mishandeling', hoewel zijn vertegenwoordigers Variety vertelden dat berichten over zijn ontslag zowel 'onverantwoordelijk als lasterlijk' waren.

McGregor plant terugkeer naar de Octagon voor UFC 300 in April

Silver zou woedend zijn over de beslissing van de studio om geen bioscooprelease te doen.

Een nieuw rapport van Puck News (via World of Reel) beweert dat Gyllenhaal en zijn team 'woedend' zijn over de beslissing om digitaal te gaan, vooral na het organiseren van een privévertoning voor Amazon-topman Jeff Bezos. Veel van de schuld voor de nieuwe release-strategie wordt toegeschreven aan Jen Salke, het hoofd van Amazon Studios.

'Road House' zal begin 2024 in première gaan, hoewel een exacte datum nog moet worden onthuld.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws