Conor McGregor in afkickkliniek? Insider schokt met info over UFC-afzegging Nieuws
Nieuws

Conor McGregor in afkickkliniek? Insider schokt met info over UFC-afzegging

Conor McGregor in afkickkliniek? Insider schokt met info over UFC-afzegging

De afwezigheid van Conor McGregor op UFC 303 zorgde voor veel vraagtekens. De Ierse superster zou het main event vechten tegen Michael Chandler, maar moest zich vanwege een blessure terugtrekken. Althans, dat was het officiële verhaal. MMA-analist Chael Sonnen gooit nu echter olie op het vuur met een opmerkelijke suggestie.

In zijn podcast The Good Guy & The Bad Guy op ESPN kwam Sonnen met een controversiële stelling. Hij suggereert dat McGregor's afzegging niet te wijten is aan een blessure, maar aan een verblijf in een afkickkliniek.

"McGregor in rehab wegens drugs- en alcoholproblemen?"

"Het is wel heel ironisch dat beide vechters (McGregor en Chandler, red.) sponsorships hebben met alcoholmerken", aldus Sonnen. "En dat één van hen middenin een rehab-programma zit wegens drugs- en alcoholproblemen. Niet dat dat iets te maken heeft met de afzegging, hoor."

Sonnen vervolgt: "Twee gasten promoten alcohol, totaal losstaand verhaal. En dan zit een ander in afkickkliniek voor alcohol en andere middelen. Ik zeg maar wat, dat is een lastig verhaal om te vertellen."

Bewijs ontbreekt, McGregor ontkent via social media

Sonnen's beweringen zijn opvallend. Hij levert echter geen enkel bewijs voor zijn theorie. Mocht het waar zijn, dan zou het een enorme klap zijn voor McGregor's imago.

De Ier reageerde zelf al via social media op zijn afzegging. Hij bevestigde een blessure te hebben opgelopen en benadrukte dat de beslissing om te vechten uit te stellen in overleg met artsen, de UFC en zijn team is genomen.

Reageert McGregor op beschuldigingen?

Het is nog onduidelijk of McGregor zal reageren op Sonnen's beschuldigingen. Of de waarheid nu bij Sonnen of McGregor ligt, blijft voorlopig een raadsel. De saga rondom McGregor's afwezigheid op UFC 303 is in ieder geval nog lang niet afgelopen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws