馃帴 Conor McGregor laat Blondine in de kou staan Nieuws
Nieuws

馃帴 Conor McGregor laat Blondine in de kou staan

馃帴 Conor McGregor laat Blondine in de kou staan

Afgelopen weekend was Conor McGregor de omstreden Ierse UFC-ster aanwezig in Sturgis, Amerika. McGregor woonde het Bare Knuckle Fighting Championship BKFC bij een evenement dat bekend staat om zijn harde gevechten zonder handschoenen. Een blonde dame probeerde de Ier te versieren maar deze kwam met een onverwachte reactie.

Na afloop van de wedstrijden besloot de multi-miljonair om een kijkje te nemen op de beroemde Sturgis Bike Week. En daar kwam hij in een toch wel heel ongemakkelijke situatie terecht.

Harley Davidson fanaten verzamelden zich in Sturgis

De Sturgis Bike Week is een jaarlijks evenement waar duizenden Harley Davidson liefhebbers samenkomen om hun motoren te showen en te genieten van de sfeer van het outlaw leven.

McGregor zelf een fervent liefhebber van alles met snelheid mengde zich onder de menigte en genoot van de festiviteiten. Het was dan ook niet verwonderlijk dat zijn aanwezigheid opviel bij de bezoekers.

Blondine probeert McGregor te versieren

Onder de aanwezigen bevond zich een blonde dame die haar kans schoon zag om de aandacht van McGregor te trekken. Ze begon uitdagend te dansen en schudde haar achterwerk voor de beroemde vechter. De verwachting was dat McGregor bekend om zijn flamboyante levensstijl hier wel op zou reageren.

馃帴 Conor McGregor laat Blondine in de kou staan

In tegenstelling tot de verwachtingen, liet McGregor zich echter niet verleiden door de avances van de jongedame. Ondanks haar verwoede pogingen, slaagde ze er niet in om ook maar een blik van de Ierse vechter te vangen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws