Conor McGregor onthult nieuw project: 'ultieme knokervaring' Nieuws
Nieuws

Conor McGregor onthult nieuw project: 'ultieme knokervaring'

Conor McGregor onthult nieuw project: 'ultieme knokervaring'

Conor McGregor is weer met iets nieuws bezig. Dit keer duikt hij de gamingwereld in. Hij heeft net aangekondigd dat hij werkt aan een nieuwe videogame voor de Bare Knuckle Fighting Championship (BKFC).

En zoals je van McGregor kunt verwachten, belooft hij dat het spel vol zal zitten met snelle actie en behoorlijk wat bloederige momenten.

McGregor brengt de BKFC naar het scherm

We kennen McGregor allemaal als die energieke Ierse vechter met de harde linkerhand en indrukwekkende kicks. Fans hebben altijd genoten van de mogelijkheid om zijn karakter te besturen in de UFC-videogames. Nu ziet hij het als zijn kans om diezelfde spanning naar de wereld van bare-knuckle boksen te brengen.

In de afgelopen jaren is de BKFC flink gegroeid en mensen raken steeds meer gefascineerd door de rauwe gevechten zonder handschoenen. McGregor ziet hier een gouden kans: een game maken die de intense energie en brutaliteit van de BKFC-ring naar de woonkamer brengt.

BKFC: De sport van bloed, knokkels en adrenaline

Als je de BKFC nog niet kent, het is simpel gezegd vechten zonder handschoenen. Het is een sport die het uiterste van de vechters vraagt, en het publiek smult ervan. McGregor was zelf aanwezig bij een groot BKFC-evenement in Marbella, Spanje, op 12 oktober 2024, waar de gevechten flink wat hype creëerden.

Hij zag de potentie en besloot dat hij de BKFC-ervaring naar gamers wil brengen. Zijn idee? Een spel waarbij je vechters zoals Mike Perry en Austin Trout kunt gebruiken om je tegenstander bewusteloos te slaan, compleet met bloed en alles wat erbij komt kijken. Het moet een intense, snelle ervaring worden waar je hart sneller van gaat kloppen.

McGregor deelt zijn visie: Meer actie, meer bloed

McGregor nam meteen de tijd om zijn plannen te delen met zijn volgers op Twitter. Hij zei: "Ik ben nu bezig met een @bareknucklefc-videogame! Verwacht snelle actie, lelijke snijwonden, bloedspatten en het geluid van knokkels op schedels zoals je nog nooit eerder hebt gehoord of gezien in een videogame. Blijf op de hoogte!"

Klinkt alsof hij vastbesloten is om gamers een ervaring te geven die net zo intens is als een echt BKFC-gevecht. McGregor is er altijd goed in om te verrassen, en deze game lijkt daar geen uitzondering op te zijn.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws