Conor McGregor spendeert recordbedrag aan etentje! 'Kan je een auto voor kopen' Nieuws
Nieuws

Conor McGregor spendeert recordbedrag aan etentje! 'Kan je een auto voor kopen'

Conor McGregor spendeert recordbedrag aan etentje! 'Kan je een auto voor kopen'

Terwijl hij zich intensief voorbereidt op een mogelijk comeback in de UFC, neemt de MMA-icoon Conor McGregor ook de tijd om te genieten van het zomerse leven in Cannes.

Op dinsdagavond 15 augustus verraste de Ier vriend en vijand door een rekening van maar liefst 25.000 euro te voldoen in een chique restaurant in de Carré d'Or in Cannes. Ondanks zijn focus op de trainingsroutine, inclusief intensieve krachtsessies bij het Fitness Park in Cannes, lijkt McGregor zijn zomerse escapades niet te kunnen weerstaan.

McGregor's Zomerse Uitspatting: Diner rekening van 25.000 Euro

De UFC-ster heeft zijn Lamborghini-jacht al voor de tweede zomer op rij aangemeerd in Port Canto, waar hij graag indruk maakt met zijn gespierde fysiek en opvallende tatoeages. Vaak gespot met een zelfvoldane glimlach, lijkt McGregor zich bewust van zijn aanhoudende populariteit. De avond in kwestie bracht McGregor door in het gezelschap van zijn partner Dee Devlin, moeder van hun drie kinderen.

Het stel genoot van een romantisch diner in Luigi, voorheen bekend als La Chunga, een trendy restaurant op het prestigieuze plein van Cannes. De voormalige 'arme jongen uit Dublin' die met zijn vuisten en voeten uitgroeide tot een van 's werelds best betaalde atleten, blijft de krantenkoppen halen met zijn gewaagde stunts.

Dit keer was het een cheque van 25.000 euro dat hij publiekelijk op sociale media plaatste. Dit extravagante gebaar trok de aandacht en liet velen zich afvragen over de reden achter deze uitgave voor een maaltijd voor twee personen. "Belachelijk daar kan je een auto voor kopen", reageerde een criticus.

Het is niet de eerste keer dat McGregor de media opschudt met opvallende acties. Ondanks recente nederlagen in zowel MMA als boksen tegen Floyd Mayweather, lijkt zijn financiële status onaangetast, wat passend lijkt voor iemand die zichzelf de "Beruchte" noemt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws