De grote kans voor kickboksers in Nederland! 'De Glory ring haalt niet iedereen' Nieuws
Nieuws

De grote kans voor kickboksers in Nederland! 'De Glory ring haalt niet iedereen'

De grote kans voor kickboksers in Nederland! 'De Glory ring haalt niet iedereen'

OCC MMA lanceert in 2024 haar eerste event in Nederland, de organisatie vult een leegte namelijk onder andere die van kickboksers die niet verder komen dan de A-klasse.

Op zaterdag 9 maart 2024 zal de nieuwe en ambitieuze organisatie Orange Combat Championship (OCC) een groots vechtsportevenement organiseren in de Emergohal in Amstelveen. OCC MMA, met sterke connecties in de wereld van professionele Mixed Martial Arts (MMA), positioneert zich als een serieuze speler op het gebied van vechtsporten.

Dit evenement, dat onder de auspiciën van de MMAAN valt, belooft een professionele en goed gereguleerde setting te bieden.

OCC MMA vult een belangrijke leegte

OCC MMA richt zich op kickboksers die tegen beperkingen aanlopen in hun carrière, vooral diegenen die niet verder komen dan de A-klasse. De organistie benadrukt dat OCC MMA deze vechters een podium wil bieden om verder te komen in hun carrière. Dit initiatief is niet alleen een kans voor de vechters, maar ook een verrijking voor de Nederlandse vechtsportwereld.

Met de lancering van OCC MMA in Nederland ontstaat er een nieuwe dynamiek in de vechtsportindustrie. Dit evenement vormt een directe concurrentie voor bestaande organisaties zoals Levels Fight League en andere kickboksorganisaties. De aanwezigheid van OCC MMA kan leiden tot meer kansen en mogelijkheden voor vechters en fans.

Concurrentie met bestaande organisaties

Naast traditionele MMA, introduceert OCC MMA ook Striking MMA, een sport die de nadruk legt op het staande gevecht. Deze vorm van vechtsport, uitgevoerd met speciaal ontwikkelde 7 Oz handschoenen, biedt een unieke ervaring voor zowel deelnemers als toeschouwers. Dit nieuwe element voegt een extra laag toe aan de complexiteit en aantrekkelijkheid van het evenement.

Het eerste evenement zal bestaan uit maximaal 17 wedstrijden, waarbij zowel talent als spektakel centraal staan. De matchmaking belooft een mix van ervaren vechters en opkomend talent, wat een boeiend spektakel zal opleveren voor de toeschouwers. OCC MMA's visie voor de toekomst en hun inzet voor de ontwikkeling van MMA en Striking MMA in Nederland, belooft een belangrijke bijdrage te leveren aan de groei van de vechtsport in ons land.

Matchmaking en toekomstvisie

Dit evenement markeert een belangrijke stap in de ontwikkeling van MMA en Striking MMA in Nederland en biedt een unieke kans voor zowel amateurs als liefhebbers van vechtsporten om de opwinding en dynamiek van deze sporten van dichtbij te ervaren.

Inmiddels zijn diverse sportscholen aangeschreven om de komst van OCC MMA aan te kondigen en vechters een kans te bieden mee te doen. OCC MMA zal in 2024 meerdere events brengen met een grote afsluiter eind dat jaar. Wij kunnen alvast niet wachten de events te bezoeken.

2 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws