Nieuws

Deze nieuwe boksfilm belooft een klassieker te worden: Mis het niet

Een goede boksfilm weet altijd indruk te maken. Klassiekers zoals Warrior, The Fighter en natuurlijk de Rocky serie zijn daarvan het levende bewijs. Voor de liefhebbers van dit genre is er nu goed nieuws. De nieuwe film Day of the Fight belooft een waardige toevoeging te worden aan dit indrukwekkende rijtje.

Day of the Fight markeert het regiedebuut van Jack Huston een acteur die eerder voornamelijk kleine rollen vertolkte in films zoals Kill Your Darlings en American Bluff. Ondanks dat dit zijn eerste film is als regisseur heeft Huston een indrukwekkende cast weten te verzamelen. Grote namen zoals Ron Perlman, Steve Buscemi en zelfs Joe Pesci schitteren in belangrijke rollen. Wat de verwachtingen voor deze film alleen maar verhoogt.

Jack Huston maakt zijn regiedebuut met een sterke cast

De hoofdrol in Day of the Fight wordt vertolkt door Michael Pitt, bekend van de geliefde serie Boardwalk Empire. Pitt kruipt in de huid van Mike Flannigan, een voormalige veelbelovende bokser wiens leven een dramatische wending nam nadat hij in de gevangenis belandde. Nu probeert Flannigan niet alleen zijn bokscarrière nieuw leven in te blazen, maar ook de draad van zijn oude leven op te pakken. De vraag is echter of dat nog mogelijk is, of dat hij te laat is...

De eerste beelden en recensies beloven veel goeds

De eerste zwart-wit beelden van Day of the Fight zien er veelbelovend uit heeft al veel positieve reacties uitgelokt. Tot nu toe scoort de film hoge cijfers zoals een 7.4 op IMDb. n een indrukwekkende 83% op Rotten Tomatoes. Hoewel het nog onduidelijk is wanneer de film in Nederland te zien zal zijn lijkt het erop dat fans van boksfilms een nieuwe favoriet kunnen verwachten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws