🎥 Doodswens! Man daagt UFC-ster Francis Ngannou uit op straat Nieuws
Nieuws

🎥 Doodswens! Man daagt UFC-ster Francis Ngannou uit op straat

🎥 Doodswens! Man daagt UFC-ster Francis Ngannou uit op straat

Francis Ngannou voormalig UFC-kampioen, kreeg op straat te maken met een man die hem zichtbaar uitdaagde en hem vroeg eens flink in zijn buik te slaan. De man had geluk dat Ngannou daar geen zin in had.

Ex UFC vechter Ngannou wordt algemeen beschouwd als een van vechters met de grootste stootkracht in de MMA-sport. Ngannou heeft tijdens zijn carrière verschillende knock-outs met hoogtepunten gescoord en zijn slagkracht wordt vaak genoemd als een van zijn sterke punten.

Echter werd hij op straat aangesproken door een man die wel eens wilde testen hoe sterk Ngannou nu eigenlijk wel is. Niet echt slim wetende dat Ngannou zelfs het record heeft voor de hoogste stootkracht ooit geregistreerd door het UFC Performance Institute, met een stoot van 129.161 PSI. Ngannou maande de man weg te gaan in plaats van hem lastig te vallen. En dat was maar goed ook.

Ngannou zou aan dergelijke niet meer willen voldoen. Vorig jaar nam hij deel aan de laatste Jackass-film, waar hij een dodelijke klap uitdeelde op het kruis van een gewillig Jackass acteur.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws