Enfusion onthult reden Nabil Haryouli's afzegging voor Brave CF event Nieuws
Nieuws

Enfusion onthult reden Nabil Haryouli's afzegging voor Brave CF event

Enfusion onthult reden Nabil Haryouli's afzegging voor Brave CF event

Nabil Haryouli, de Marokkaans-Nederlandse topvechter, zal helaas niet in actie komen tijdens het Enfusion Brave CF 83 event in Alkmaar op 25 mei. De organisatie heeft vandaag bekendgemaakt dat Haryouli zijn gevecht tegen Zabiullah Mubarez heeft moeten afzeggen vanwege een flinke infectie aan zijn voet, die hij opliep tijdens zijn trainingskamp in Thailand.

"De exacte reden voor Haryouli's afzegging is nog onbekend", melde Enfusion onze redactie gisteren. Wel is het bekend dat streptokokkeninfecties in de vechtsportwereld vaker zorgen voor afzeggingen.

Artikel details maar lees verder voor meer...
Nabil Haryouli, de Marokkaans-Nederlandse topvechter, zal niet deelnemen aan het Enfusion Brave CF 83 event in Alkmaar op 25 mei vanwege een infectie aan zijn voet.
Haryouli heeft de  flinke infectie aan zijn voet, opgelopen tijdens een trainingskamp in Thailand.
 Enfusion Brave CF 83 is het eerste Brave CF event in Nederland, bekend om zijn wereldwijde bereik en diverse vechters. 

Een Teleurstelling voor Haryouli en de Fans

Dit is een grote teleurstelling voor Haryouli, die zich goed had voorbereid op zijn gevecht tegen Mubarez. Het is ook een teleurstelling voor de fans, die zich verheugden op een spannende partij tussen twee getalenteerde vechters.

Eerste Brave CF Event in Nederland

Het Enfusion Brave CF 83 event is de eerste keer dat er in Nederland een Brave CF event plaatsvindt. Brave CF is een belangrijke speler in de MMA-wereld, met name bekend om zijn wereldwijde bereik en focus op het tonen van vechters uit diverse achtergronden.

Ondanks de afzegging van Haryouli belooft het Enfusion Brave CF 83 event een spectaculair evenement te worden. Er staan nog tal van andere spannende gevechten op het programma, met vechters uit binnen- en buitenland.

Haryouli's Laatste MMA-gevecht

Haryouli stond in oktober vorig jaar voor het laatst in de MMA-kooi. Tijdens Hexagone MMA 12 in Alkmaar versloeg hij Shamil Uvaysov met een overtuigende ground and pound overwinning.

Het is nog niet bekend wanneer Haryouli weer in actie zal komen.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws