EX-Glory Cédric Doumbé slaat terug naar haters en doet gewaagde belofte Nieuws
Nieuws

EX-Glory Cédric Doumbé slaat terug naar haters en doet gewaagde belofte

EX-Glory Cédric Doumbé slaat terug naar haters en doet gewaagde belofte

Cédric Doumbé belooft een knock-out overwinning bij zijn terugkeer naar de MMA-kooi, de bewering doet de voormalige Glory kampioen als reactie naar zijn haters.

Op 10 mei dit jaar kondigde Cédric Doumbé aan dat hij een contract had getekend bij de PFL. Hoewel hij aanvankelijk werd verwacht dat bij de UFC zou gaan vechten. Doumbé maakte uiteindelijk de keuze om zich aan te sluiten bij de Professional Fighters League, waar hij het zou opnemen tegen Jarrah Hussein Al-Silawi.

Echter, de meervoudig wereldkampioen kickboksen trok zich enkele weken voor het gevecht terug. Hierdoor bekritiseerden sommige fans de Fransman en beweerden dat hij niet meer wilde vechten. Zonder omhaal reageerde Doumced op zijn critici in een recente tweet.

Ongeslagen in MMA, is Doumbé vastberaden om zijn winning streak voort te zetten

Cédric Doumbé is zeer actief op Twitter en stuurde een bericht naar degenen die hem bekritiseren. De Fransman schreef: "Sommigen zeggen dat ik niet vecht. Jongens, ik heb drie maanden geleden gevochten. Maar ik begrijp het, het is simpel. "

"Jullie willen me zo graag elke maand zien vechten en jullie zijn gefrustreerd. Rustig maar! Ik kom snel met een knock-out overwinning", aldus de voormalig Glory-vechter. Ongeslagen in 4 professionele MMA-gevechten met een finish percentage van 100%, voorspelt Doumbé alvast de afloop voor zijn volgende gevecht.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws