Nieuws

Exclusief: K-1 baas Carlos Kikuta over komende events, Badr Hari en meer..

In een exclusief interview met Vechtsport Info sprak K-1 producer Carlos Kikuta over de heropleving van K-1 en de plannen voor de toekomst. Na een lange afwezigheid maakt K-1 een sterke comeback met succesvolle evenementen in Europa en Japan. Kikuta benadrukt dat de Europese markt die 14 jaar geleden werd verlaten nu opnieuw wordt aangeboord omdat er een duidelijke vraag is naar K-1-evenementen. In 2025 zal K-1 wereldwijd evenementen blijven organiseren, waarbij het merk verder wordt uitgebreid.

Kikuta maakte ook duidelijk dat de terugkeer van K-1 niet alleen gericht is op één land zoals Nederland, maar op de grotere regio van West- en Oost-Europa. In de herfst van dit jaar worden verdere details over de strategie en toekomstige evenementen bekendgemaakt.

De mogelijke terugkeer van Badr Hari naar K-1

Een brandende vraag onder Nederlandse kickboksfans is de mogelijke terugkeer van Badr Hari naar K-1. Terwijl geruchten circuleren over een mogelijk gevecht tussen Hari en Gökhan Saki, liet Kikuta doorschemeren dat er altijd mogelijkheden zijn, maar hij kon op dit moment geen bevestiging geven. Kikuta benadrukte ook dat K-1 openstaat voor samenwerking met andere organisaties zoals Glory en One Championship, hoewel er nog geen officiële aankondigingen zijn gedaan.

Kikuta sloot het interview af met een krachtige boodschap aan de fans wereldwijd: K-1 is terug en zal blijven groeien met evenementen in Noord- en Latijns-Amerika, Europa, Azië, het Midden-Oosten en Afrika. Fans kunnen uitkijken naar meer spannende toernooien en de toevoeging van nieuwe talenten aan het K-1-roster.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws