Genadeloos: UFC ontslaat vechter Mokaev na winnen wedstrijd Nieuws
Nieuws

Genadeloos: UFC ontslaat vechter Mokaev na winnen wedstrijd

Genadeloos: UFC ontslaat vechter Mokaev na winnen wedstrijd

Muhammad Mokaev heeft een onverwachte tegenslag te verwerken gekregen. Na zijn overwinning op Manel Kape tijdens UFC 304 in Manchester eerder vandaag heeft de UFC besloten om het contract met de veelbelovende vechter te beëindigen.

UFC-baas Dana White maakte het nieuws bekend tijdens de persconferentie na het evenement. Volgens White deelt de organisatie de vechtstijl van Mokaev niet en zijn er meerdere redenen voor de beslissing om het contract niet te verlengen.

Kritiek op UFC's Beslissing

Mokaev zelf had eerder al aangegeven dat hij het gevoel had dat de UFC niet enthousiast was over zijn vechtstijl. De 23-jarige vechter blijft echter onverstoorbaar en kijkt uit naar nieuwe uitdagingen buiten de UFC.

Met een ongeslagen record van zeven partijen binnen de UFC heeft Mokaev indruk gemaakt op het publiek. De beslissing van de UFC om het contract met Mokaev te beëindigen heeft voor veel ophef gezorgd in de MMA-wereld. Veel fans en experts zijn verbaasd over de keuze van de organisatie om afscheid te nemen van een talentvolle en ongeslagen vechter.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws