Gevecht Rico Verhoeven vs Francis Ngannou: Glory baas is voor Nieuws
Nieuws

Gevecht Rico Verhoeven vs Francis Ngannou: Glory baas is voor

Gevecht Rico Verhoeven vs Francis Ngannou: Glory baas is voor

In een spannende ontwikkeling heeft GLORY Kickboxing CEO Marshall Zelaznik gisteren tijdens een live-uitzending laten weten dat hij niet afwijzend staat tegenover een mogelijk gevecht tussen Rico Verhoeven en Francis Ngannou.

Dit nieuws kwam naar buiten tijdens een live show van vechtsportjournalist Ariel Helwani.

Marshall Zelaznik hint op mogelijk supergevecht

Terwijl fans van Verhoeven al jaren dromen van een gevecht tegen een grote naam uit een andere vechtsport lijkt die droom nu misschien wat dichterbij te komen. Volgens Zelaznik is er zeker interesse om hierover met de PFL (Professional Fighters League), waar Ngannou nu onder contract staat, in gesprek te gaan.

“Als de mogelijkheid er is, wil ik die kans zeker onderzoeken,” zei Zelaznik. “Rico en Francis in dezelfde ring? Dat zou absoluut vuurwerk opleveren.”

Wat dit gevecht zou betekenen voor fans

Voor de fans zou zo’n gevecht niets minder dan een droom zijn die uitkomt. Rico Verhoeven, vaak gezien als de beste zwaargewicht in de kickbokswereld, heeft zijn dominantie al meer dan een decennium bewezen. Aan de andere kant is Ngannou, met zijn brute kracht en knockout power, een legende in de MMA-scene. Het idee dat deze twee titanen het tegen elkaar zouden opnemen, laat fans over de hele wereld watertanden.

Zelaznik’s openheid voor een dergelijk gevecht zorgt voor hoop dat de deal daadwerkelijk gesloten kan worden. Maar hoe staan de vechters er zelf in? En zou Ngannou, die gewend is aan de MMA-kooi, kunnen aanpassen aan de regels van het kickboksen?

Hoe realistisch is dit gevecht?

Hoewel er nog niets officieel is, zette de opmerking van Zelaznik de geruchtenmolen meteen in gang. Het is nu afwachten of de PFL interesse heeft in het laten vechten van hun ster Ngannou buiten de MMA-scene.

De fans kunnen voorlopig alleen maar dromen, maar in de vechtsportwereld weet je maar nooit – soms komen zelfs de meest onwaarschijnlijke gevechten tot leven.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws