Glory 95: Debutant Cvjetićanin sloopt Livinus Omani met snelle knock-out Nieuws
Nieuws

Glory 95: Debutant Cvjetićanin sloopt Livinus Omani met snelle knock-out

Glory 95: Debutant Cvjetićanin sloopt Livinus Omani met snelle knock-out

ZAGREB – Miloš Cvjetićanin en Jimmy Livinus Omani maakten vanavond hun debuut in de ring tijdens Glory 95 in Kroatië. Voor Cvjetićanin was het een gevecht met grote verwachtingen na zijn eerdere indrukwekkende prestatie in de K-1 World GP 2024 in Sarajevo, waar hij als invaller de titel wist te pakken.

Dit succes bleef niet onopgemerkt, en Glory haalde Cvjetićanin snel binnen, waardoor hij op het laatste moment werd toegevoegd aan de vechtkaart voor Glory 95.

Overmacht in de eerste ronde

Hoewel Cvjetićanin het in het begin moeilijk had met de lengte en het bereik van Jimmy Livinus Omani, wist hij snel zijn draai te vinden. Na een kort aftasten kwam Cvjetićanin los en zette hij een reeks aanvallen in, waarmee hij zijn tegenstander drie keer tegen het canvas kreeg.

De druk en kracht van zijn stoten waren simpelweg te veel voor Livinus Omani, waardoor de scheidsrechter besloot het gevecht in de eerste ronde te beëindigen.

Knock-out overwinning voor Cvjetićanin

De overwinning van Cvjetićanin kwam snel en overtuigend. Ondanks een moeizame start door het lengtevoordeel van Livinus Omani, wist Cvjetićanin zijn ervaring en vechtinstinct te gebruiken om de partij naar zijn hand te zetten. Met deze knock-out overwinning zet hij een sterke eerste stap binnen Glory, en het lijkt erop dat er veel meer van hem te verwachten is in de toekomst.

Glory 95 in Zagreb werd hiermee een avond om niet te vergeten voor de Servische vechter, die opnieuw heeft laten zien waarom hij een talent is om in de gaten te houden.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws