Glory 95 Rigters vs Rajabzadeh kijken: Starttijd, livestream en datum Nieuws
Nieuws

Glory 95 Rigters vs Rajabzadeh kijken: Starttijd, livestream en datum

Glory 95 Rigters vs Rajabzadeh kijken: Starttijd, livestream en datum

Glory 95. Zaterdag 21 september is de datum waar de zwaargewichten Levi Rigters en Bahram Rajabzadeh tegenover elkaar in de ring. Dit gevecht belooft vuurwerk, want de winnaar mag het later opnemen tegen de regerend wereldkampioen Rico Verhoeven. Glory 95 wordt gehouden in Zagreb, Kroatië, en markeert het eerste grote kickboksevenement in het land in tien jaar tijd.

Als je deze avond vol spectaculaire gevechten niet wilt missen, kun je afstemmen op Videoland, waar vanaf 21 september alle gevechten live worden uitgezonden. Heb je nog geen Videoland-account? Geen probleem!

Hoe je Glory 95 kunt kijken

Kijken kan vanaf 20:00uur op Videoland deze biedt een gratis proefperiode van twee weken aan, zodat je zonder zorgen kunt genieten van Glory 95 en de kans hebt om te zien wie het uiteindelijk tegen Rico Verhoeven zal opnemen. Op YouTube kan je het voorprogramma kijken vananf 18:00uur op het officiële kanaal van de organisatie.

Op deze bijzondere avond zou eigenlijk de Kroatische vechter Antonio Plazibat in actie komen, maar een armblessure gooide roet in het eten. De Azerbeidzjaanse krachtpatser Bahram Rajabzadeh neemt zijn plek in en zal het opnemen tegen de Nederlander Levi Rigters. De twee zwaargewichten zijn niet onbekend met elkaar.

Glory 95 Rigters vs Rajabzadeh kijken: Starttijd, livestream en datum

Eerste Glory-gevecht in Zagreb in tien jaar

Eerder dit jaar stonden ze tegenover elkaar in de halve finale van de Glory Grand Prix. Rigters won toen, wat hem een plek in de finale opleverde tegen de onverslaanbare Verhoeven. Hoewel Rigters in de halve finale alles gaf, kon hij in de finale niet genoeg weerstand bieden tegen Verhoeven, die al meer dan tien jaar de titel in handen heeft.

De strijd om revanche en een kans tegen Rico Verhoeven

Voor beide vechters staat er veel op het spel. Rajabzadeh wil dolgraag wraak nemen voor zijn verlies eerder dit jaar en is vastbesloten om deze keer de winst mee naar huis te nemen. Hij was het destijds niet eens met de uitslag van hun vorige gevecht. Aan de andere kant moet Rigters dit gevecht winnen als hij nog een keer de kans wil krijgen om de almachtige Verhoeven van zijn troon te stoten. In een interview met Sportnieuws.nl zei Rigters: "Rajabzadeh heeft, net als ik, flinke stappen gemaakt. Dit wordt een totaal ander gevecht."

Tariq Osaro ook in actie tijdens Glory 95

Naast Rigters komt nog een andere Nederlandse vechter in actie op 21 september: Tariq Osaro, afkomstig uit Amersfoort en uitkomend voor Nigeria, neemt het op tegen Nico Horta uit Kaapverdië. Osaro heeft vorig jaar nog tegenover Rico Verhoeven gestaan tijdens diens elfde succesvolle titelverdediging in november. Ook hij hoopt zijn stempel te drukken op deze spectaculaire avond vol topgevechten.

Meer gevechten tijdens Glory 95

Naast de zwaargewichten staan er tijdens Glory 95 nog tal van andere knalpartijen op het programma, verspreid over verschillende gewichtsklassen. Twee Kroatische vechters maken hun opwachting voor hun thuispubliek. Mladen Brestovac neemt het op tegen de Fransman Karim Dian, terwijl Andrej Kedves de strijd aangaat met Guerric Billet, eveneens uit Frankrijk.

Tariq Osaro  Nico Horta
Mladen Brestovac Karim Dian
Nordine Mahieddine  Nikola Filipovic 
Arian Sadikovic                       Vedat Hoduk
Andrej Kedves     Guerric Billet 
Miloš Cvjetićanin  Jimmy Livinus Omani

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws