Glory 95 Rigters vs Rajabzadeh live uitslagen: 'Volg ze hier' Nieuws
Nieuws

Glory 95 Rigters vs Rajabzadeh live uitslagen: 'Volg ze hier'

Glory 95 Rigters vs Rajabzadeh live uitslagen: 'Volg ze hier'

Vandaag 21 september vindt Glory 95 plaats in Zagreb Kroatië, en het belooft een knallende avond te worden voor kickboksliefhebbers. Vechtsport Info houdt de uitslagen van de gevechten live voor je bij vanuit de Arena. Het hoofdgevecht tussen Levi Rigters en Bahram Rajabzadeh is niet zomaar een gevecht, want de winnaar krijgt de kans om Glory-zwaargewicht kampioen Rico Verhoeven uit te dagen. Verhoeven zal zijn titel verdedigen op 7 december tijdens Glory Collision 7 in het GelreDome in Arnhem.

Dit gevecht heeft extra betekenis, omdat beide vechters strijden voor een plek in wat waarschijnlijk een van de grootste evenementen van het jaar zal worden. Vechtsportfans kunnen de uitslagen van de avond volgen, zelfs als ze er niet bij zijn, via live-updates.

Rajabzadeh vervangt Plazibat in een onverwachte wending

Oorspronkelijk zou Antonio Plazibat, een Kroatische favoriet, vechten tegen Levi Rigters, maar hij moest zich terugtrekken vanwege een blessure. Dit kwam hard aan bij Plazibat en zijn fans, die uitkeken naar zijn comeback op eigen bodem. Bahram Rajabzadeh stapte in als vervanger en krijgt nu de kans om zichzelf te bewijzen in het zwaargewicht.

Rajabzadeh is geen onbekende in deze gewichtsklasse. Eerder dit jaar nam hij deel aan de Glory Grand Prix in maart, waar hij het tot de halve finale schopte, maar verloor van Levi Rigters. Rigters ging toen door naar de finale, waar hij tegenover Rico Verhoeven stond. Rajabzadeh protesteerde destijds tegen zijn verlies, maar de uitslag bleef staan. Nu krijgt hij zijn kans op revanche tegen Rigters in Zagreb.

Hoogtepunten van het hoofdprogramma

Naast de hoofdwedstrijd tussen Rigters en Rajabzadeh staan er nog een aantal interessante gevechten op het programma. Miloš Cvjetićanin en Jimmy Livinus Omani maken allebei hun debuut bij Glory en zullen strijden in de lichtzwaargewichtklasse. Daarnaast neemt de Kroatische veteraan Mladen Brestovac afscheid van het kickboksen met een laatste gevecht tegen Karim Dian.

Andere spannende wedstrijden op de kaart zijn Tariq Osaro vs Nico Horta en Nordine Mahieddine vs Nikola Filipovic, beide zwaargewichtgevechten die de fans op het puntje van hun stoel zullen houden. Arian Sadikovic en Vedat Hoduk treffen elkaar in de weltergewichtklasse, terwijl Andrej Kedves en Guerric Billet het tegen elkaar opnemen in de lichtgewichtcategorie.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws