Glory Kampioen Kwasi op bezoek bij K-1 hoofdkwartier in Japan Nieuws
Nieuws

Glory Kampioen Kwasi op bezoek bij K-1 hoofdkwartier in Japan

Glory Kampioen Kwasi op bezoek bij K-1 hoofdkwartier in Japan

Chico Kwasi de kersverse Glory kampioen in het weltergewicht is in Japan. Daar vond hij de tijd om langs het hoofdkantoor te gaan van de legendarische kickboks organisatie.

Voor Chico Kwasi is zijn reis naar Japan een die hij al jaren op zijn bucketlist heeft staan. Als vechter staat de jonge kampioen bekend om zijn werk ethos en gunt zich eigenlijk geen rust en traint dagelijks.

Dit wierp zijn vruchten af vorige maand tijdens Glory 91 Parijs waar Kwasi op sensationele wijze de titel afpakte van Endy Semeleer. Voor wie zich zorgen maakt of Kwasi overstapt van Glory naar de K-1 wees gerust.

Niks aan de hand

"Chico is lekker op vakantie in Japan, dit was altijd al een wens van hem", verteld topcoach Mike Passenier desgevraagd aan onze redactie. Op social media wat tegenwoordig sneller is dan welke nieuws ook gingen de geruchten al van een overstap.

In Japan ontmoette Kwasi de K-1 lichtgewicht kampioen Yuki Yoza, die de Glory-ster een T-shirt met naam er op gaf. Niets aan de hand dus, de fans zullen nog lange tijd kunnen genieten van Kwasi in het Glory circuit.

3 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws