Glory kickbokser Tayfun Ozcan betrokken bij auto-ongeluk Nieuws
Nieuws

Glory kickbokser Tayfun Ozcan betrokken bij auto-ongeluk

Glory kickbokser Tayfun Ozcan betrokken bij auto-ongeluk

Topkickbokser Tayfun Ozcan schrok gisteravond flink toen hij betrokken raakte bij een auto-ongeluk. Gelukkig is hij niet ernstig gewond geraakt. Uit voorzorg werd hij toch naar het ziekenhuis gebracht.

Een bron dichtbij Ozcan vertelde Vechtsport Info dat hij het goed maakt en dat fans zich geen zorgen hoeven te maken.

Ozcan naar het ziekenhuis na ongeluk, maar geen ernstige verwondingen

Het nieuws van het ongeluk kwam als een schok voor fans van de Turks-Nederlandse kickbokser. Ozcan moest naar het ziekenhuis voor controle. Het lijkt erop dat hij er zonder ernstige verwondingen vanaf is gekomen. "Hij maakt het goed," verzekerde een bron.

Hoewel de details van het ongeluk nog niet helemaal duidelijk zijn, is het een feit dat Tayfun veel geluk heeft gehad. Voor een topsporter als hij is elke blessure natuurlijk een risico, maar voor nu lijkt hij zich snel te herstellen.

Gevecht tegen Younes Smaili op Glory Collision 7 in gevaar?

De grote vraag is nu: wat betekent dit voor zijn geplande gevecht in december tegen zijn aartsrivaal Younes Smaili? Tayfun zou tijdens Glory Collision 7 de ring in gaan voor een van de meest verwachte gevechten van het jaar. Of dit gevecht nu in gevaar komt door het ongeluk, is op dit moment nog niet bekend.

Fans houden hun adem in en hopen dat Ozcan op tijd herstelt om alsnog de strijd aan te gaan met Smaili. Het duel belooft een ware knaller te worden, en de vechtsportwereld kijkt vol spanning uit naar een update over zijn deelname.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws