Glory kickboxing benoemt nieuwe topman! 'Wereldwijde expansie voortzetten' Nieuws
Nieuws

Glory kickboxing benoemt nieuwe topman! 'Wereldwijde expansie voortzetten'

Glory kickboxing benoemt nieuwe topman! 'Wereldwijde expansie voortzetten'

Glory Kickboxing heeft Maurice Hols aangesteld als de nieuwe Executive Director van het bedrijf en als lid van de raad van bestuur. De kickboksorganisatie wil verder groeien en heeft wereldwijde ambities waar Hols een belangrijke taak in zal vervullen.

Maurice Hols is een hoog aangeschreven senior executive op het gebied van media en entertainment, en hij heeft onlangs gewerkt als Executive Vice President en Managing Director voor Noord-Europa bij Paramount International (voorheen ViacomCBS). Sinds 2014 was hij verantwoordelijk voor de lokale tak (Benelux) van deze wereldwijde mediagigant.

Glory als bedrijf is gezond

Hols zal de leiding nemen over de groeistrategie van het bedrijf in Europa en wereldwijd. Hij zal zich met name richten op deals voor media- en contentdistributie, sponsor- en partnerschapkansen, strategie voor uitbreiding naar nieuwe landen en algemeen operationeel management.

Scott Rudmann, mede-oprichter en vicevoorzitter van Glory, zei: "We zijn zeer enthousiast over de toevoeging van Maurice's ervaring en leiderschap aan Glory. Glory heeft zich gevestigd als een van de belangrijkste mainstream sporten in Nederland, en we groeien ook snel wereldwijd. Het bedrijf is gezond, breidt uit, en het toevoegen van een senior leider met het talent en de staat van dienst van Maurice zal aanzienlijk bijdragen aan de voortdurende groei van het bedrijf en de sport wereldwijd."

Maurice Hols blij met functie bij Glory Kickboxing

Maurice Hols zelf zegt: "Ik ben erg enthousiast om bij Glory te beginnen en deel uit te maken van de toekomstige groeiambities. Mijn passie voor media, content en vechtsport komen perfect samen in deze nieuwe verantwoordelijkheid, en ik kan niet wachten om aan dit nieuwe avontuur te beginnen met het getalenteerde team van Glory."

De benoeming van Maurice Hols lijkt een belangrijke stap vooruit te zijn voor Glory, en fans van de sport kunnen ongetwijfeld uitkijken naar wat deze nieuwe leider zal bijdragen aan de groei en ontwikkeling van het bedrijf.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws