Nieuws

Glory pakt door: Rico Verhoeven verdedigt titel dit jaar en meer....

Glory 93, gisteravond gehouden in het Topsport Centrum Rotterdam, krijgt van de experts en matchmaker Robbie Timmers een nipte 7.5. Ondanks de geslaagde avond met enkele topgevechten, is er ruimte voor verbetering.

Dat Glory lef toonde door in de vakantieperiode toch met een event te komen, werd beloond met een geslaagde avond. Mede door het contract met Videoland ligt het tempo hoog voor de events. De organisatie pakt door en heeft ambitieuze plannen voor de toekomst.

Topgevechten en titelverdediging Rico Verhoeven in het verschiet

Glory 93 liet een aantal spannende en hoogwaardige gevechten zien. Timmers verwacht dat Rico Verhoeven dit jaar zijn titel zal moeten verdedigen. De lange termijn tussen de verdedigingen van de kampioen in het verleden is bekritiseerd. Glory lijkt hier gehoor aan te geven en wil Verhoeven vaker in actie zien.

Het langverwachte middengewicht Grand Prix toernooi wordt voorlopig uitgesteld. De focus ligt nu op uitbreiding naar meer locaties in het buitenland. Naast Kroatië en België worden er de komende tijd meer events in andere landen gepland.

Glory klaar voor concurrentiestrijd met K-1

Met de ambitieuze plannen lijkt Glory klaar te zijn voor de concurrentiestrijd met K-1, die bezig is met een comeback. Glory 93 was een geslaagde eerste stap, maar er is nog ruimte voor verbetering om de concurrentie voor te blijven.

Glory 93 liet zien dat de organisatie lef heeft en ambitieuze plannen voor de toekomst. De geslaagde avond met topgevechten was een goed begin, maar er is nog ruimte voor verbetering. De focus ligt nu op het verdedigen van de titel van Rico Verhoeven, uitbreiding naar meer locaties in het buitenland en het concurrentie aangaan met K-1.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws