Glory's Bahram Rajabzadeh: 'Na 8 juni spreekt iedereen Turks!' Nieuws
Nieuws

Glory's Bahram Rajabzadeh: 'Na 8 juni spreekt iedereen Turks!'

Glory's Bahram Rajabzadeh: 'Na 8 juni spreekt iedereen Turks!'

De beruchte en razend populaire Glory kickbokser Bahram Rajabzadeh vecht op 8 juni in de Grand Prix lichtzwaargewicht. Hij is vastbesloten om te winnen en belooft dat iedereen na 8 juni Turks zal spreken.

Rajabzadeh heeft zich al bewezen als een geduchte vechter binnen Glory. Hij nam deel aan de zwaargewicht Grand Prix en behaalde bijna de finale tegen Rico Verhoeven. Dit gevecht heeft hem eeuwige roem bezorgd bij de fans.

Tijdens de loting van de lichtzwaargewicht Grand Prix, die op 8 juni plaatsvindt in Ahoy Rotterdam, sprak Rajabzadeh met Champstalk over het toernooi. Hij liet hierbij een verrassende, relaxte kant van zichzelf zien.

Een onverwachte kant van Rajabzadeh

Rajabzadeh had tijdens het interview een jonge fan naast zich die ook kickbokst. "Ik volg haar op Instagram en hou van haar gevechten," zei Rajabzadeh. "Dus heb ik haar uitgenodigd om hier vandaag te zijn." Hij had zijn trouwe tolk bij zich om van het Turks naar het Nederlands te vertalen.

Wat fans wellicht niet verwachten van Rajabzadeh is zijn relaxte kant. Hijzelf zegt dat dit de normale Rajabzadeh is. Ook beloofde hij gekscherend dat iedereen na 8 juni Turks zal spreken.

Kan Rajabzadeh de Grand Prix winnen?

Rajabzadeh is vastbesloten om de Grand Prix lichtzwaargewicht te winnen. Hij heeft het talent en de ervaring om te slagen. De concurrentie is echter sterk, dus het wordt een spannende strijd.

De fans kunnen op 8 juni in Ahoy Rotterdam zien of Rajabzadeh zijn belofte waar kan maken en de Grand Prix kan winnen.

3 claps
3 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws