Halfnaakte MMA-vechtster sportschool uitgezet | video Nieuws
Nieuws

Halfnaakte MMA-vechtster sportschool uitgezet | video

Halfnaakte MMA-vechtster sportschool uitgezet | video

Alice Ardelean Onlyfans model en MMA-vechter zegt dat haar beroep problemen heeft veroorzaakt met de echtgenoten van haar trainingspartners. Ze werd hierdoor zelfs de sportschool uitgezet.

De 30-jarige trainde regelmatig bij Ronin MMA in Birmingham om haar vechtdromen op het grote podium waar te maken. Ze zegt echter dat ze gedwongen werd om de sportschool te verlaten. Nadat ze hatelijke opmerkingen had gekregen van de vrouwen van haar voormalige trainingspartners kon zij vertrekken.

Alice zegt dat ze op OnlyFans pikante foto's begon te posten om haar dromen van vechten in de UFC te financieren. Ze onthulde dat ze 10.000 per maand verdient met het platform. Maar geeft toe dat het haar training op andere manieren heeft belemmerd.

Aandachttrekker

Alice zei: "Ik trainde in een sportschool toen ik OnlyFans begon en ik kreeg steeds vuile blikken. Veelal door mijn sexy kleding. Ik kreeg zelfs een paar berichten van vrouwen van jongens in de sportschool die zeiden 'je bent een halfnaakte aandachttrekker' en scholden me uit."

"Ze waren bang dat hun echtgenoten zich zouden abonneren. Ik werd gedwongen om de sportschool te verlaten om al dit drama te vermijden. In werkelijkheid was de enige reden waarom ik OnlyFans deed, om elke dag mijn training, voedingsdeskundige en fitnessapparatuur te kunnen betalen", aldus Alice.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws