Hawk Tuah meisje wordt MMA-vechter: 'Tegenstander gevonden' Nieuws
Nieuws

Hawk Tuah meisje wordt MMA-vechter: 'Tegenstander gevonden'

Hawk Tuah meisje wordt MMA-vechter: 'Tegenstander gevonden'

Hailey Welch, beter bekend als de 'Hawk Tuah meisje', lijkt serieuze ambities te hebben in de vechtsportwereld. De jonge vrouw, die eerder opdook bij evenementen als het gevecht tussen Jake Paul en Mike Perry, heeft nu haar zinnen gezet op een confrontatie met popster JoJo Siwa.

Het verhaal neemt een onverwachte wending wanneer voormalig UFC-kampioen Michelle Waterson haar aanbod doet om Welch te trainen. Na het bijwonen van een Karate Combat-evenement, waar Welch haar uitdaging aan Siwa lanceerde, zag Waterson potentie in de jonge vrouw.

UFC-Legende biedt hulp aan

De ervaren vechter Waterson bood haar hulp aan, mocht het tot een gevecht komen met de Nickelodeon-ster. Hawk Tuah Girl krijgt veel commentaar en critici vinden de hype om haar heen zwaar overdreven.

Zal het een werkelijkheid worden?

Hoewel Welch enthousiast lijkt en zelfs al een trainingslocatie heeft aangeboden gekregen, hangt de uiteindelijke confrontatie af van de reactie van JoJo Siwa.

De popster heeft tot nu toe nog niet gereageerd op de uitdaging, waardoor de vraag blijft of deze onwaarschijnlijke vechtpartij ooit zal plaatsvinden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws