'Hij is een echte vent, dus hij komt vechten!' McGregor uitgedaagd Nieuws
Nieuws

'Hij is een echte vent, dus hij komt vechten!' McGregor uitgedaagd

'Hij is een echte vent, dus hij komt vechten!' McGregor uitgedaagd

Conor McGregor heeft nog maar één partij op zijn UFC-contract nadat hij klaar is met zijn gevecht tegen Michael Chandler op 29 juni. De Ierse superster heeft interesse getoond in andere vechtsportdisciplines, waaronder blote-knuckle boksen.

Na een bezoek aan een BKFC-evenement vorig jaar liet McGregor weten dat hij minstens één keer in zijn carrière met blote vuisten wilde vechten. Dit trok de aandacht van Mike Perry die McGregor uitdaagde voor een face off na zijn overwinning op ex-UFC kampioen Luke Rockhold.

McGregor hint naar blote-vuist bokswedstrijd

Perry beseft dat een gevecht met McGregor een uitnodiging kan zijn voor intense trash talk, maar hij is niet bang en gelooft dat hij McGregor in de ring kan verslaan. Hij hoopt dat McGregor de uitdaging aangaat en dat het "droomgevecht" waar fans op wachten kan plaatsvinden.

Perry blijft winnen in de BKFC en hoopt hiermee grotere gevechten af te dwingen. Hij denkt dat zijn brutale prestaties sommige potentiële tegenstanders afschrikken, maar is ervan overtuigd dat McGregor, als de financiën kloppen, wel met hem in de ring wil staan.

In plaats van Till vecht Perry tegen Alves

Perry's volgende gevecht is tegen UFC-veteraan Thiago Alves in het hoofdevent van BKFC KnuckleMania IV. Hij is ervan overtuigd dat McGregor, ondanks dat hij Till heeft afgewezen, wel met hem wil vechten als de kans zich voordoet.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws