Jake Paul betrapt op vals spel in wedstrijd met Mike Perry Nieuws
Nieuws

Jake Paul betrapt op vals spel in wedstrijd met Mike Perry

Jake Paul betrapt op vals spel in wedstrijd met Mike Perry

De overwinning van Jake Paul op Mike Perry heeft veel stof doen opwaaien. Veel fans zijn ervan overtuigd dat de wedstrijd op een of andere manier gemanipuleerd is. Wat niet de eerste keer is want allen gewonnen gevechten tot nu toe zouden zijn gekocht door de YouTube ster.

Een specifiek moment in de tweede ronde heeft hieraan olie op het vuur gegooid. Paul sloeg Perry met een harde rechterhoek knock-out, maar het gedrag van Perry voorafgaand aan de klap heeft bij veel kijkers vragen opgeroepen. Perry leek de klap zelfs uit te lokken door zijn handen te laten zakken. Een video opname laat dit moment duidelijk zien volgens critici.

Sociale Media ontploft

Op sociale media is een ware haatcampagne tegen Paul ontketend. Veel gebruikers beschuldigen hem van het opzettelijk regelen van de wedstrijd. Sommigen gaan zelfs zo ver te zeggen dat Perry helemaal geen weerstand bood.

Ondanks de beschuldigingen blijft Paul onverstoorbaar. Na de overwinning prees hij Perry voor zijn moed en kondigde hij een mega-evenement aan met Mike Tyson en Katie Taylor aan.

De controverse rondom de wedstrijd heeft de bokswereld op zijn kop gezet en zal waarschijnlijk nog lang nazinderen.

Ernstige gevolgen

De beschuldigingen van opzet kunnen ernstige gevolgen hebben voor de reputatie van Jake Paul. Hoewel hij tot nu toe succesvol is geweest in zijn bokscarrière, begint het publiek steeds kritischer naar zijn overwinningen te kijken.

Het blijft afwachten hoe Paul zal reageren op de beschuldigingen en of dit het begin van het einde van zijn opmars in de bokswereld betekent.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws