Jake Paul dit weekend in Nederland om Jutta Leerdam aan te moedigen tijdens wedstrijd? Nieuws
Nieuws

Jake Paul dit weekend in Nederland om Jutta Leerdam aan te moedigen tijdens wedstrijd?

Jake Paul dit weekend in Nederland om Jutta Leerdam aan te moedigen tijdens wedstrijd?

Dit weekend hopen de fans van Jake Paul een glimp op te vangen van de Amerikaanse bokser en YouTube-ster terwijl zijn vriendin Jutta Leerdam de schaatsen weer aantrekt. Het langebaanseizoen begint dit weekend met het driedaagse World Cup Kwalificatietoernooi.

Jake Paul is inmiddels een bekend gezicht geworden in Thialf, de thuisbasis van Jutta Leerdam, en heeft de hele zomer dit jaar bij haar trainingen doorgebracht. De organisatie heeft laten weten dat de fans enorm nieuwsgierig zijn of Jake dit weekend aanwezig zal zijn en dat ze overstelpt worden met vragen over zijn mogelijke aanwezigheid.

Amerikaanse bokser Jake Paul is vaak gespot bij trainingen van schaatsster Jutta Leerdam

De relatie tussen Jake Paul en Jutta Leerdam heeft de aandacht getrokken van zowel boksliefhebbers als schaatsfans. Terwijl Jake vooral bekend staat om zijn bokscarri猫re waar hij de ene na de andere bekende vechter verslaat en zijn YouTube-avonturen, heeft Jutta Leerdam indruk gemaakt in de schaatssport.

Met het langebaanseizoen dat weer van start gaat, blijft de vraag hangen of Jake Paul zich tussen het schaatspubliek zal bevinden om zijn vriendin aan te moedigen. Fans zullen dit weekend in ieder geval gespannen afwachten of ze de bokser in levenden lijve kunnen zien terwijl Jutta Leerdam haar schaatsen weer aantrekt voor de competitie.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws