Jake Paul en broer Logan die tegen elkaar vechten in bokswedstrijd: 'De sport veranderd' Nieuws
Nieuws

Jake Paul en broer Logan die tegen elkaar vechten in bokswedstrijd: 'De sport veranderd'

Jake Paul en broer Logan die tegen elkaar vechten in bokswedstrijd: 'De sport veranderd'

Logan Paul staat klaar om weer in de boksring te stappen, dit keer tegen rivaal Dillon Danis op zaterdag 14 oktober in de AO Arena in Manchester, Verenigd Koninkrijk.

Jiu Jitsu ster Danis, een MMA-vechter met een ongeslagen record en goede vriend van UFC ster Conor MCGregor, zal voor het eerst deelnemen aan een bokswedstrijd voor deze wraakmatch. Logan Paul, die na zijn bokswedstrijd tegen Floyd Mayweather Jr. in 2021 niet meer in actie is gekomen als bokser, heeft de afgelopen tijd deelgenomen aan worstelen voor de WWE. Hierdoor rijst de vraag of hij ooit in de ring zou stappen tegen zijn broer Jake Paul of tegen voormalige rivaal en nu zakenpartner KSI.

Logan Paul zegt samen met broer Jake Paul het boksen te hebben veranderd

Logan Paul overweegt de mogelijkheid om tegen zijn broer Jake te vechten. Hij benadrukt echter de sterke band met zijn broer en hun vriendschap. Ook KSI, die Logan Paul versloeg in een professioneel gevecht in 2019, wordt genoemd als mogelijke tegenstander. Hoewel Logan Paul aangeeft dat een rematch met KSI niet ondenkbaar is, lijkt het erop dat ze momenteel goed met elkaar kunnen opschieten als vrienden en zakenpartners.

"Jake is mijn broer. Hij zal altijd mijn nummer 1 zijn, wat er ook gebeurt. De relatie is geweldig ... Ik hou van de jongen en hij houdt van mij. We zijn elkaars beste vrienden, en op dit moment gaat het geweldig", zegt Logan.

Logan Paul blikt terug op de evolutie van influencer-boksen en erkent dat hij, Jake en KSI het boksen voor influencers hebben veranderd. Hij is optimistisch over de toekomst van deze nieuwe sport, waarbij hij de spanning en mogelijkheden van toekomstige gevechten benadrukt. Het evenement waar Logan Paul tegen Danis vecht en KSI tegen Tommy Fury is de nieuwste stap in deze opwindende ontwikkeling van influencer-boksen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws