Jake Paul en Jutta Leerdam vieren groot babynieuws Nieuws
Nieuws

Jake Paul en Jutta Leerdam vieren groot babynieuws

Jake Paul en Jutta Leerdam vieren groot babynieuws

Jake Paul en Jutta Leerdam zijn blij met de nieuwe aanwinst in de familie. En het is ook niet zomaar wat want baby Esmé het kindje van broer Logan Paul en zijn vrouw Nina Agdal brengt het beste in de bokser naar boven.

Trots showed hij dan ook de foto's van Esmé en zegt: "Ik ben oom." Ook Jutta Leerdam de Nederlandse topschaatster is er blij mee en is volijk te zien op de foto's. Of er baby nieuws aankomt van Jake en Jutta valt te bezien de twee concentreren zich op hun sport loopbanen.

Jake Paul en Jutta Leerdam zijn dolgelukkig met de nieuwste aanwinst in hun familie. Het gaat om de pasgeboren Esmé, het kindje van Jake's broer Logan Paul en zijn vrouw Nina Agdal. De komst van het meisje brengt een golf van vreugde teweeg bij de familie, en vooral bij Jake, die vol trots zijn nieuwe rol als oom omarmt.

Jake Paul geniet van zijn rol als oom

Jake Paul, bekend om zijn carrière in de bokswereld, deelde enthousiast foto's van baby Esmé op zijn sociale media. "Ik ben oom," schreef hij trots bij de beelden van hem en het nieuwe familielid. De bokser lijkt enorm te genieten van deze nieuwe fase in zijn leven. Hoewel zijn focus nog steeds op zijn sportcarrière ligt, blijkt uit zijn enthousiasme dat het gezinsleven hem ook niet onberoerd laat.

Jake Paul en Jutta Leerdam vieren groot babynieuws

Jutta Leerdam deelt in de vreugde

Ook de Nederlandse topschaatster Jutta Leerdam, de vriendin van Jake Paul, deelt in de vreugde om de geboorte van baby Esmé. Op de foto's is Leerdam stralend te zien, zichtbaar blij met de nieuwste toevoeging aan de familie. De schaatsster blijft echter, net als Jake, gefocust op haar eigen sportcarrière, waardoor het nog afwachten is of er in de nabije toekomst babynieuws van het koppel zelf te verwachten valt.

Sportcarrières blijven voorlopig de prioriteit

Hoewel Jake Paul en Jutta Leerdam dolgelukkig zijn met de geboorte van baby Esmé, richten ze zich voorlopig op hun sportieve ambities. Jake blijft gefocust op zijn bokscarrière, terwijl Jutta haar schaatsseizoen vervolgt. Of er plannen zijn voor een eigen gezin op korte termijn, blijft onduidelijk, maar voor nu lijken de twee vooral hun professionele doelen na te streven.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws