Jake Paul gaat boksen op de Olympische Spelen van 2028: 'Jutta trots' Nieuws
Nieuws

Jake Paul gaat boksen op de Olympische Spelen van 2028: 'Jutta trots'

Jake Paul gaat boksen op de Olympische Spelen van 2028: 'Jutta trots'

Jake Paul, die zijn carrière begon als YouTuber en recentelijk de overstap maakte naar het professioneel boksen, heeft aangekondigd dat hij van plan is deel te nemen aan de Olympische Spelen van 2028 in Los Angeles.

Met trotse topschaatster Jutta Leerdam aan zijn zijde onthulde Jake dit nieuws tijdens zijn podcast. Waarin hij verklaarde dat hij zijn naam zal inschrijven voor de Olympische bokscompetitie en vastbesloten is om een gouden medaille te winnen.

Olympische dromen en Jutta Leerdam aan zijn zijde

Naast zijn ambities in de boksring, maakte Paul ook bekend dat hij de steun heeft van de Nederlandse schaatskampioene Jutta Leerdam. Samen met Leerdam, die bekend staat om haar prestaties op het ijs, wil Paul de wereld laten zien dat hij een serieuze bokser is en niet langer enkel een social media-persoonlijkheid die ging boksen. Hij zal uitkomen voor Team USA en is vastberaden om zijn critici het zwijgen op te leggen door Olympisch goud te veroveren.

Paul’s Evolutie als Bokser

Jake Paul begon zijn boksavontuur met wedstrijden tegen andere internet persoonlijkheden, maar is de afgelopen jaren begonnen met het uitdagen van fulltime vechters. Hoewel zijn boksvaardigheden vaak in twijfel worden getrokken, laat Paul zich niet ontmoedigen.

Hij ziet de Olympische Spelen van 2028 als een kans om zijn evolutie als bokser te voltooien en zichzelf te bewijzen op het grootste sportpodium ter wereld.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws